Donderdagavond minder druk

dollekampbusschersDe donderdag is minder goed bezocht als vorig jaar. Ook werd er minder bier vertapt. Dat zegt Schoolfeestvoorzitter Dollekamp. Als oorzaak noemt hij onder meer de voetbalwedstrijd tussen Nederland en Kameroen. Er heerst wel volop tevredenheid over de sfeer en de muziek van de Corona’s. Vorig jaar was er nog veel kritiek op de Bolle Jan-show. Er zijn geen noemenswaardige incidenten geweest en het was extreem rustig bij de EHBO.

De lange trus die voor meer sfeerverlichting moest zorgen komt niet terug. “Een inschattingsfout, volgens de theorie zou het moeten kunnen, de praktijk is anders”, zegt Dollekamp. Vanmiddag is het borreluurtje met een noviteit voor de winnaar van de t-shirtverkiezing. “Die krijgt nu voor een speciale bokaal die geen wisselbeker is. Echt een mooi ding.” Om half vijf opent de voorzitter met Bennie Haafkes het borreluurtje. Daarna gaan de Cherry’s voor het laatst de spelen voor de Goorse tentgangers. “Daar zal ook nog aandacht aan worden besteed.”

Gerelateerde berichten

  • Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE5 november 2021 Vinylparty, Släpstick en Anne Frank…UPDATE Met de feestdagen in aantocht zijn er, ondanks de aangescherpte coronaregels, toch weer de nodige activiteiten te bezoeken in het Goorse. Zo ook dit weekeinde. Vanavond is er een […]
  • GFC op zoek naar eerherstel in Goorse derby31 oktober 2015 GFC op zoek naar eerherstel in Goorse derby De tweede Goorse derby van het seizoen tussen GFC en Twenthe is er voor de thuisploeg één om het tij te keren. GFC is al vier duels zonder resultaat en dat moet snel veranderen vindt […]
  • Gaat de BIZ het nu wel halen?7 november 2019 Gaat de BIZ het nu wel halen? Het verlangen bij Goor Collectief naar een zogenoemde Bedrijfs Investerings Zone (BIZ) is er langer maar het kwam er dusver niet van. De Goorse ondernemersvereniging wil van het centrum […]
  • Vriendjes maken in de kleuterkerk7 april 2011 Vriendjes maken in de kleuterkerk De Petrus en Pauluskerk in Goor is op zoek naar nieuwe aanwas. Zij hopen snel weer nieuwe kinderen te trekken met de kleuterkerk. De kleuterkerk in Goor is bedoeld voor kinderen van 3 tot […]
  • Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie19 april 2016 Volgend seizoen twee dartteams Buddy’s in de eredivisie Goor is volgend seizoen optimaal vertegenwoordigd in de eredivisie van de dartbond DVO. Gisteravond werd het zogenoemde Buddy's 99 kampioen van de eerste divisie A door een 6-3 overwinning […]