Groot bedrijfsverzamelgebouw nieuw op Zenkeldamshoek

Er komt een nieuw bedrijfsverzamelgebouw aan de Klavermaten, op het Goorse industrieterrein Zenkeldamshoek. Het gebouw wordt gerealiseerd op een perceel, op de hoek met de Dammaten door De Marne Vastgoed dat is gevestigd in Rijssen en Dokkum. Die gaat bedrijfsunits vanaf 50 m2 verkopen. De kopers kunnen de omvang en de vorm van de unit zelf kiezen. Naast de bestaande huurunits worden ook kleine bedrijfshallen aangeboden. De verkoop is in handen van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars uit Enschede.

BedrijfsverzamelgebouwartimpressionArt-impression van nieuwe gebouw op Zenkeldamshoek

 

Gerelateerde berichten

  • Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel6 juni 2018 Oorzaak inval: wereldwijde drugshandel De inval gisteren in een unit van een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein Zenkeldamshoek had te maken met wereldwijde drugshandel. Dat heeft de nationale politie vandaag bekend […]
  • Feest voor ‘Sarah’ Renate Verdriet28 maart 2022 Feest voor ‘Sarah’ Renate Verdriet Het was in de afgelopen week al groots zichtbaar bij LOF Wonen aan de Wijnkamp en uiteraard bij haar woning op 't Heeckeren. Renate Verdriet hoort nu ook bij de vijftigers en dat is […]
  • Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start22 januari 2022 Laatste bouwfase Heeckeren in maart van start Het college van burgemeester en wethouders heeft het ontwerp vastgesteld voor het woonrijp maken van het laatste gedeelte van de wijk Heeckeren. In de komende periode worden de […]
  • Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek18 december 2021 Gemeenteraad stemt in met uitbreiding en zonnepanelen op daken Zenkeldamshoek De gemeenteraad heeft deze week ingestemd met het bestemmingsplan voor de uitbreiding van het bedrijventerrein Zenkelsdamshoek. Naar aanleiding van vragen van het CDA over dit […]
  • Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden17 september 2021 Zenkeldamshoek gaat fors uitbreiden Het Goorse bedrijventerrein Zenkeldamshoek zal fors worden uitgebreid. Vanaf komende woensdag, 22 september, ligt daarvoor een nieuw bestemmingsplan zes weken ter inzage. Het terrein van […]