Zwembad deze week tot 20.00 uur open

In verband met de hitte is besloten om zwembad De Vijf Heuvels in ieder geval deze week de hele dag geopend te houden tot 20.00 uur s’avonds. Vandaag is in Goor en omgeving een warmteperiode begonnen die naar verwachting nog wel een week zal aanhouden. Er worden extreme temperaturen verwacht die kunnen oplopen tot 35 graden. Het vernieuwde zwembad is in ieder geval tot en met vrijdag tot 20.00 uur in de avond geopend. Wat daarna gebeurt wordt dan bepaald.

Buitenzwembadmarkelonieuw

Gerelateerde berichten

  • Warmterecord voor september13 september 2016 Warmterecord voor september De weer-records sneuvelen in heel Nederland en ook in Goor is het op septemberdagen nog nooit zo warm geweest als deze dagen. Buienradar verwacht vanmiddag het hoogtepunt in het Twentse […]
  • Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland13 april 2019 Zwembad De Vijf Heuvels derde van Nederland Zwembad ‘De Vijf Heuvels’ tussen Goor en Markelo is de derde geworden in de strijd om de titel valt in de prijzen om de titel 'Beste Sportfondsen bad van Nederland'. Het zwembad eindigde […]
  • Zwembad langer open wegens mooie weer5 september 2016 Zwembad langer open wegens mooie weer De Goorse zwemliefhebbers kunnen deze week toch naar het buitenbad in Markelo. Woensdag tot en met zaterdag gaan deuren alsnog open wegens het mooie weer. Vandaag en morgen is De Vijf […]
  • Waterpoloheren De Hof kampioen13 april 2015 Waterpoloheren De Hof kampioen Het eerste herenteam van ZPC De Hof is  in het afgelopen weekeinde overtuigend kampioen geworden van de 1e klasse D. In eigen huis werd afgetekend met 11-2 van DWV gewonnen. Na een […]
  • Ook Deldens zwembad nodigt Gorenaren uit1 juli 2015 Ook Deldens zwembad nodigt Gorenaren uit In navolging van zwembad De Vijf Heuvels nodigt ook zwembad De Mors in Delden de Gorenaren met deze hitte van harte uit om te komen zwemmen, ook s'avonds. Gorenaar Bart Schurink is […]