Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest

Het Goorse gospelkoor Mozaïek gaat een project starten met het Twents Jeugd Symfonie Orkest dat onder leiding staat van Carl Wittrock. Het doel is om te komen tot een bijzonder concert op 22 april 2016 in De Reggehof met de naam: Classis meets Gospel. Iedereen die onderdeel zou willen zijn van het koor tijdens dit project kan zich vanaf nu al aanmelden.

Mozaïekgospelkoor

De minimumleeftijd is 16 jaar en er wordt vanaf september gerepeteerd. Op zaterdag 5 september is er een speciale workshop in De Ark aan de Iristraat die wordt gegeven door Mozaïekdirigent André Bijleveld. Daarna beginnen de repetities die elke maandag worden gehouden. Aanmelden kan via project-tjso@nullgospelkoormozaiek.nl.

 

 

 

 

Kom en neem anderen mee!

Gerelateerde berichten

  • Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo16 februari 2016 Verstandelijk gehandicapten in actie bij Apollo Het was een bijzondere repetitie maandagavond voor het harmonie-orkest van Apollo in de grote zaal van De Reggehof. De muzikanten kregen voor de gelegenheid de hulp van de cliënten van DAC […]
  • Rookie Concert in Hofkerk10 februari 2016 Rookie Concert in Hofkerk De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun […]
  • Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk27 september 2015 Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk Het was voor Ank Bijleveld de afsluiting van een intensieve periode als voorzitter van het comité dat verantwoordelijk was voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Gisteren […]
  • Vrouwen van Nu presenteren zich7 september 2015 Vrouwen van Nu presenteren zich Onder de titel 'Vrouwenmozaïek' is er komende woensdag een informatie-avond in De Reggehof van de Goorse afdeling van de 'Vrouwen van Nu'. Onder het genot van een hapje en een drankje kun […]
  • Goor klaar voor Reggehof-festival24 april 2015 Goor klaar voor Reggehof-festival Het belooft een bijzonder avond te worden, morgenavond in De Reggehof. Het Goorse theater is dan pleisterplaats voor het grootste deel van de creatieve en muzikale bewegingen in het […]