Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest

Het Goorse gospelkoor Mozaïek gaat een project starten met het Twents Jeugd Symfonie Orkest dat onder leiding staat van Carl Wittrock. Het doel is om te komen tot een bijzonder concert op 22 april 2016 in De Reggehof met de naam: Classis meets Gospel. Iedereen die onderdeel zou willen zijn van het koor tijdens dit project kan zich vanaf nu al aanmelden.

Mozaïekgospelkoor

De minimumleeftijd is 16 jaar en er wordt vanaf september gerepeteerd. Op zaterdag 5 september is er een speciale workshop in De Ark aan de Iristraat die wordt gegeven door Mozaïekdirigent André Bijleveld. Daarna beginnen de repetities die elke maandag worden gehouden. Aanmelden kan via project-tjso@nullgospelkoormozaiek.nl.

 

 

 

 

Kom en neem anderen mee!

Gerelateerde berichten

  • Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk27 september 2015 Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk Het was voor Ank Bijleveld de afsluiting van een intensieve periode als voorzitter van het comité dat verantwoordelijk was voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Gisteren […]
  • Start Classic meet Gospel-project bij De Ark27 augustus 2015 Start Classic meet Gospel-project bij De Ark Het eerder aangekondigde project van Gospelkoor Mozaïek en het Twents Jeugd Symfonie Orkest gaat volgende week van start. Onder de titel 'Classis meets Gospel' trekken de gerenommeerde […]
  • Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus2 januari 2015 Apollo luidt nieuwe jaar in met Ditis Gôôrus Het eerste optreden in 2015 op het grote podium van theater De Reggehof is komende zondag als Apollo het nieuwe jaar inluidt met het traditionele nieuwjaarsconcert op de eerste zondag in […]
  • Rookie Concert in Hofkerk10 februari 2016 Rookie Concert in Hofkerk De Muziekschool Hof van Twente organiseert zaterdag voor het eerst een concert voor de jongste leerlingen. Muziektelgen, die afgelopen augustus en september zijn begonnen, mogen hun […]
  • Apollo op weg naar eeuwfeest4 januari 2015 Apollo op weg naar eeuwfeest Het duurt nog bijna vijf jaar maar het moet de gemoederen toch al snel bezig gaan houden. De Goorse muziektrots Apollo heeft net het 95-jarig jubileum achter de rug en wil zich nu al […]