Goorse clubs wederom herenigd in vierde klasse B

De eerste elftallen van de drie Goorse voetbalclubs zijn evenals de afgelopen twee seizoenen, ingedeeld in dezelfde vierde klasse B. Daarnaast is er met de komst van degradant Sportclub Markelo ook weer een Hofderby toegevoegd aan het wedstrijdschema van Hector, Twenthe en GFC die wederom ook een tweeluik tegen het Deldense Rood Zwart zullen spelen. Opvallend is ook de aanwezigheid van het roemruchte Sportclub Enschede, wederom gedegradeerd en Enschedese Boys. Uit deze twee clubs werd, vandaag exact vijftig jaar geleden, FC Twente opgericht. LSV uit Lonneker, Buurse en Sportclub Neede zijn ook nieuwkomers in 4B. Avanti Wilskracht, Barbaros, Het Centrum en Emos waren vorig jaar ook al bij de drie Goorse vertegenwoordigers ingedeeld.

logosgoorsclubsopgras

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Twenthe mag kilometers maken in derde klasse1 juli 2016 Twenthe mag kilometers maken in derde klasse Ze hadden het wellicht liever anders gezien bij vv Twenthe maar de nieuwkomer in de derde klasse kan duels met streekgenoten als NEO, De Tukkers en SC Enschede vergeten. Promovendus […]
  • 9 april 2017 GFC pakt een verdiend punt tegen titelkandidaat Avanti Na twee knappe overwinningen tegen Rood Zwart en LSV werd tegen titelkandidaat Avanti Wilskracht weer een prestatie van formaat neer gezet door GFC. De ploeg van trainer Romano Lammertink […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • Zware beproeving voor koploper Twenthe14 november 2015 Zware beproeving voor koploper Twenthe Wat is de mooie overwinning op Markelo en het grijpen van de koppositie, vorige week, waard geweest ? Dat is morgen de grote vraag in Hengelo. Daar speelt vv Twenthe de lastige […]