Schoolfeest 2015 zondag en maandag op TV

Wilt u in alle rust het Schoolfeest 2015 nog eens herbeleven. Komende zondag zendt Hofstreek TV alle Schoolfeestreportages nogmaals uit. Wel handig als u delen van de film kwijt bent. Om 15.00 uur begint de marathon-uitzending met het Schoolfeestjournaal, gevolgd door een uitgebreid verslag van de Seniorentocht die werd gehouden begin mei. Om 16.00 uur wordt het Schoolfeestjournaal gevolgd door een reportage van de Kinderoptocht van 2015. Een uur later ziet u de Allegorische Optocht met als winnaar dus Ik en de Rest (foto). Alle items worden op maandag 6 juli vanaf 19.00 uur achter elkaar herhaald.

150628_IkEnDeRest

Gerelateerde berichten

  • Lofzang op Schoolfeest in Zilver Magazine23 september 2022 Lofzang op Schoolfeest in Zilver Magazine Een prachtige lofzang van de Enschedese uitgever Paul Abels (foto) op het Goorse School en Volksfeest in de herfst-editie van Zilver Magazine. Abels beschrijft in een column onder titel […]
  • Veel Gorenaren getroffen door corona30 juni 2022 Veel Gorenaren getroffen door corona Dat ze nog niet van het coronavirus af zijn is in de afgelopen dagen zeker wel gebleken in het Goorse. Er worden veel positieve tests gemeld. Het gaat hierbij met name om zelftests die […]
  • Reisverslag‚Ķ28 juni 2022 Reisverslag‚Ķ Dinsdag 28 juni 2022, het reisverslag van een weekendje weg in Goor. Ik dacht er verstandig aan te doen om er maar direct aan te beginnen zondagnacht na het Goors Victorie. Dat dat niet […]
  • Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest23 juni 2022 Kindervoorstelling Schoolfeest: Spanning, sensatie en feest De kinderen van de Goorse basisscholen hadden beleefden vanochtend een enorm enerverende kindervoorstelling waarin van alles gebeurde en waarin ook vooral feest werd gevierd. Vorig jaar […]
  • Schoolfeest nu officieel bijgeschreven als immaterieel erfgoed22 juni 2022 Schoolfeest nu officieel bijgeschreven als immaterieel erfgoed Het Goorse School- en Volksfeesten is vanavond officieel bijgeschreven in het 'Inventaris van het Immaterieel Erfgoed Nederland'. De ondertekening vond plaats in de Schoolfeesttent in het […]