Feestelijk afscheid voor meester Wissink

Ook voor meester Gerard Wissink was er afgelopen donderdag een feestelijk afscheid, de locatiedirecteur van De Wiekslag gaat genieten van zijn pensioen. Samen met zijn vrouw werd hij feestelijk onthaald en werden er door collega`s en leerlingen korte sketches voor hen opgevoerd. Van alle kinderen kreeg meester Wissink een zelfgemaakte bloem. Van kinderen, leerkrachten, ouderraad en medezeggenschapsraad kreeg hij enkele mooie cadeaus die bij zijn hobby fotografie van pas zullen komen. Op de receptie voor genodigden ’s middags zorgden presentaties met een knipoog, door de ouderraad en team, voor een vrolijke noot. “Het was een heel gezellige, feestelijke en verrassende dag’, blikt Gerard Wissink terug, “Alle kinderen, ouders en collega’s geweldig bedankt!’

jb_Afscheid meester Wissink

 

Gerelateerde berichten

  • Eigentijdse uitvoering Sneeuwwitje12 mei 2009 Eigentijdse uitvoering Sneeuwwitje De leerlingen kunst en cultuur van de Goorse vestiging van de Waerdenborch beklimmen vanavond het podium van De Reggehof voor een eigentijdse uitvoering van de musical Sneeuwwitje. Het […]
  • Prins Constantijnschool4 maart 2013 Open morgen bij Goorse basisscholen Komende woensdag houden de zes bassischolen een open morgen. Van 08.30 tot 12.00 uur zijn ouders in de gelegenheid om in alle klassen een kijkje te komen nemen. De scholen laten zien op […]
  • Ook Sarah voor Irma Keuzink vandaag14 mei 2014 Ook Sarah voor Irma Keuzink vandaag Een goede week voor de club van vijftigers, ook Irma Keuzink kan zich vanaf heden tot dit gezelschap rekenen. Vandaag wordt het feestje in huiselijke kring gevierd, aanstaande zaterdag is […]
  • Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League25 augustus 2019 Crowdfunding-actie voor deelname Tesse Boers aan Champions League De Goorse Tesse Boers wil met haar zaalvoetbalteam DSV Catharijne '83 dolgraag naar het Champions League-toernooi in Milaan. De 14-jarige Goorse werd met dat team Nederlands Kampioen voor […]
  • Fietstas gevonden in de Wijnkamp6 mei 2013 Fietstas gevonden in de Wijnkamp Maikel heeft zondagavond in de Wijnkamp een donkerbruine fietstas, met daarin reclamefolders, gevonden. Het merk is Fast Rider. Voor informatie kan worden gebeld met Maikel op […]