Na Schoolfeest 10 is het pas echt voorbij

De Schoolfeestloodsen zijn weer keurig opgeruimd en op orde voor de volgende editie voor de opbouw van de wagens voor de allegorische optocht. Vandaag werd het ‘bouwseizoen’ afgesloten met het zogenoemde Schoolfeest 10. Onder de klanken van DJ Peter Pas maakten de wagenbouwers er ondanks de verzengende hitte een mooi feestje van met onder meer een zelf gefabriceerd zwembad. Scheidend voorzitter Selma Hoek van de optochtcommissie werd in het zonnetje gezet en gaf de hamer over aan Eltjo Lansink.

Selmahoekhamer

Gerelateerde berichten

  • Een kijkje nemen bij de wagenbouwers…18 mei 2018 Een kijkje nemen bij de wagenbouwers… Het is een traditie die aan populariteit wint. De inloopdagen op de zaterdagen bij de loods. Vier wekke veur’t Schoolfeest kan men een kijkje nemen bij de wagenbouwers. Hoe geven ze […]
  • Aftellen maar: Nog 100 dagen15 maart 2016 Aftellen maar: Nog 100 dagen De teller op de site van het Goorse School en Volksfeest geeft het kip en klaar aan. Het echte terug tellen naar de 141e editie kan nu beginnen want er zijn op deze dinsdag de 15e maart […]
  • Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen28 maart 2015 Opening loodsen aftrap Schoolfeestseizoen Het worden weer een drietal rumoerige maanden aan de Nijverheidsweg. Met de opening van de loodsen is het Schoolfeestseizoen van 2015 officieel geopend. Voorzitter Erwin Zwierink gaf de […]
  • Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend17 maart 2018 Derde Schoolfeestloods feestelijk geopend De nieuwe derde Schoolfeestloods is vanmiddag feestelijk geopend. Rob Moormann had de eer om middels een druk op een grote rode knop de openingshandeling te verrichten (foto) waarna de […]
  • Schoolfeest 10 in beeld gebracht8 juli 2015 Schoolfeest 10 in beeld gebracht De laatste Schoolfeestactiviteit van het jaar vond zaterdag plaats in de Schoolfeestloods. Na het opruimen was er een feest in de Goorse warmte met een heus 'containerzwembad'. De Goorse […]