Goorse Tourpoule blijft groeien

De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan vorig jaar. De proloog in Utrecht werd bij Tourcaf√© De Ster door zo’n 100 mensen gevolgd. De eerste dagzege in de Tourpoule is voor Pepijn Roering. Hij won net voor Mark Hofmeijer die wel de voorlopige koploper in het algemeen klassement is door het goed beantwoorden van bonusvragen.

TourdirectieDe Goorse Tourdirectie met vlnr: Marcel Brummelaar, Bert Schabbink, Jan Roelofsen en Frans Overbeek

Gerelateerde berichten

  • Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule5 juli 2017 Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de […]
  • Goorse Tourpoule start zaterdag weer3 juli 2019 Goorse Tourpoule start zaterdag weer Het is traditioneel een week na Schoolfeest dat de Goorse Tourpoule weer van start gaat met de laatste jaren meer dan 300 deelnemers uit Goor of met mensen die een duidelijke link met […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Denneboom pakt dagzege in Tourpoule20 juli 2015 Denneboom pakt dagzege in Tourpoule De etappe naar Gap in de Tour de France van vandaag kende in Pieter Bas Denneboom een even verrassende winnaar in de Goorse Tourpoule als die van de etappe. Ruben Plaza solleerde naar de […]
  • Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule19 juli 2017 Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag […]