Alzheimercafé met antwoord op uw vraag

Het Alzheimercafé Hof van Twente organiseert morgenavond weer een bijeenkomst. Mensen die vragen hebben over de ziekte alzheimzer kunnen terecht in Delden voor een uitleg over het ziektebeeld, de gevolgen de acties die ondernomen moeten worden. De avond in Delden begint om 19.30 uur in Grandcafé De Haven.

alzheimercafe

Gerelateerde berichten

  • Alzheimer-café op Hofstreek TV18 februari 2021 Alzheimer-café op Hofstreek TV Het Alzheimercafé is op 23 en 28 februari te zien op Hofstreek TV. Het wordt een uitzending over de technische mogelijkheden die er zijn in deze thuissituatie. Vanzelfsprekend is het met […]
  • Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend23 januari 2020 Alzheimercafé dinsdag feestelijk geopend Het nieuwe Alzheimer Café gaat komende dinsdag, 28 januari, van start met een feestelijke opening in De Reggehof in Goor. Dat zal gebeuren door wethouder Pieter van Zwanenburg. […]
  • Alzheimercafé in De Reggehof20 november 2019 Alzheimercafé in De Reggehof Het eerste Alzheimercafé Goor in de Reggehof. Dinsdagavond is de aftrap om 19.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst wordt u geïnformeerd over zaken waar zij en hun naasten tegenaan lopen. En […]
  • Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer16 september 2019 Openingsavond Vrouwen van Nu over Alzheimer In het kader van Wereldalzheimerdag op 21 september geeft de Goorse Ingrid Keestra komende donderdag (19 september) een lezing over dit onderwerp bij de Vrouwen van Nu, afdeling Goor. […]
  • Goor krijgt Alzheimercafé15 september 2019 Goor krijgt Alzheimercafé Er wordt in Goor gestart met een Alzheimercafé. Dat zijn bijeenkomsten waar een ieder naartoe kan om ervaringen met dementie te delen of vragen te stellen. De oprichting daarvan is één […]