Goorse Los Banditos dwars door Engeland in Carbage Run

Het wordt de ultieme vijfdaagse rally genoemd, waar iedereen met een goedkope auto of brommer aan mee kan doen, dwars door de meest uitleenlopende locaties in heel Europa. De Carbage Run is gisteren weer van start gegaan, een tweejaarlijks rit van 550 auto’s die maximaal 500 euro mogen kosten. Ook het Goorse team Los Banditos is dit jaar wederom aanwezig in de rally, die in vijf dagen tijd ruim 2.500 kilometer door het Verenigd Koninkrijk aflegt. Via Facebook is de Goorse equipe de hele week te volgen in hun tocht, die gisteren van start ging in Gorinchem en voor Los Banditos in een Volvo v70 en een Chrysler Voyager door Wales, Engeland en Schotland trekt. Ook het Goorse Team DTM rijdt deze week mee in de avontuurlijke tocht. 

losbanditoscarbagerun

Gerelateerde berichten

  • Op de brommer door Europa…26 augustus 2019 Op de brommer door Europa… Met fel oranje pakken is de Goorse delegatie in de Carbagerun voor brommers deze week weer een heuse attractie. Die is vandaag gestart in Groningen en zal aan het einde van de week […]
  • Met de kaasbrommer naar Dublin…31 augustus 2018 Met de kaasbrommer naar Dublin… Nadat vorige maand een paar Goorse teams de 'autoversie' van de Carbagerun voltooide is vandaag een vijftal Gorenaren gefinished in Dublin na een vijfdaagse tocht op brommers. Alwie en […]
  • Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether27 september 2018 Goorse Piraatjes weer vier dagen in de ether De liefhebbers van piratenmuziek komen in het Goorse vanaf vandaag weer vier dagen lang uitgebreid aan hun trekken. Thuis via de radio en bij café Buddy's waar de uitzendingen verzorgd […]
  • Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi1 december 2017 Piratencafé, nieuwe Prins en Sukkeltoernooi De activiteitenagenda voor dit weekeinde biedt voor de liefhebbers van het Piratenlied allereerst een mogelijkheid om vandaag bij café Johny's langs te gaan waar zender Los Banditos de […]
  • Piraten, Stem van de Regge en een sprookje…13 april 2018 Piraten, Stem van de Regge en een sprookje… De evenementenkalender voor dit weekeinde meldt allereerst het Piratenweekeinde van de Goors zendamateurs van Los Banditos bij café Buddy's. Zij draaien al sinds gisteravond en willen dat […]