Blauwe zone Schoolfeestplein ondanks bezwaren

De Oostkant van het Schoolfeestplein (kant Action) wordt over een aantal weken ingericht als een zogenoemde blauwe zone. Op de helft van het plein is het dan, net als op het Weversplein, verplicht om een parkeerschijf te gebruiken en kan er maximaal twee uur geparkeerd worden. Op het andere deel van De Höfte kan wel langer geparkeerd worden. Dat is ook één van de redenen dat bezwaren van twee omwonenden van tafel zijn gegaan. Zij vinden dat geen rekening is gehouden met de wensen van de buurt. Het college van B&W deelt die mening niet omdat zij ondanks het instellen van de blauwe zone nog altijd lang kunnen parkeren op het Schoolfeestplein.

Höftegoor

Gerelateerde berichten

  • Blauwe zone Schoolfeestplein van kracht1 oktober 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein van kracht Een rondgang langs de auto's op de parkeerplaats van het Schoolfeestplein leert dat nog lang niet iedereen er van doordrongen is dat het vandaag 1 oktober is. De dag dat de blauwe zone op […]
  • Blauwe parkeerzones blijken succesvol21 december 2017 Blauwe parkeerzones blijken succesvol Het instellen van zogenoemde blauwe zones in het centrum van Goor blijkt het gewenste effect te sorteren. Dat blijkt uit onderzoek van de gemeente Hof van Twente. De zones zijn ingesteld […]
  • Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein16 november 2015 Zware kritiek op blauwe zone Schoolfeestplein Het lijkt erop dat er zeer binnenkort aanpassingen moeten worden gedaan aan de onlangs ingestelde blauwe zone op een gedeelte van het Schoolfeestplein. Drie politieke partijen in de […]
  • Blauwe zone Schoolfeestplein 1 oktober van kracht15 september 2015 Blauwe zone Schoolfeestplein 1 oktober van kracht De blauwe zone die op 9 juli al door de gemeente is aangekondigd voor een gedeelte van het Schoolfeesplein, wordt op 1 oktober ingesteld. Op de de oostelijke helft van het […]
  • Blauwe zone vanaf 1 mei op Weversplein23 april 2015 Blauwe zone vanaf 1 mei op Weversplein De eerder op deze site aangekondigde blauwe zone op het Weversplein zal vanaf volgende week vrijdag, 1 mei, worden ingesteld. Tegelijkertijd is het dan ook niet meer mogelijk om via de […]