Hofderby Markelo-GFC seizoensopener in 4B

Een mooi affiche aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen in de vierde klasse B. GFC ,de nummer 2 van het vorige seizoen ontvangt op zondag 6 september Markelo dat degradeerde uit de derde klasse. Het is een speciaal duel voor Joran Krabbenbos. De sterkhouder van de Goorse rood zwarten speelde jaren in het zwart wit van sc Markelo. De eerste Goorse derby is twee weken later. Op zondag 20 september speelt vv Twenthe thuis tegen sv Hector.

logosgoorsclubsopgras

De overige Goorse derby’s in de vierde klasse B:

1 november: GFC – vv Twenthe

6 december: GFC – sv Hector

31 januari: sv Hector – vv Twenthe

20 maart: vv Twenthe – GFC

8 mei: sv Hector – GFC

 

Gerelateerde berichten

  • Hofderby’s voor Goorse clubs29 oktober 2016 Hofderby’s voor Goorse clubs Voor morgen staan er twee Hofderby's op de rol voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. GFC ontvangt thuis Rood Zwart. Een cruciaal duel voor de ploeg van trainer Romano Lammertink die […]
  • Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek2 april 2016 Hofderby voor Twenthe, Hector voor derde plek Een uiterst interessant voetbalweekeinde voor de Goorse clubs in de vierde klasse B. Voor vv Twenthe wacht de Hofderby in en tegen Markelo. De Tricolores zijn al weken zonder overwinning […]
  • GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart13 maart 2016 GFC verliest cruciale Hofderby tegen Rood-Zwart GFC heeft de belangrijke Hofderby tegen Rood-Zwart verloren met 2-3. Het duel tussen werd prooi voor de bezoekers uit Delden, die in de 35e minuut¬†de leiding namen op sportpark de […]
  • Hector in hofderby tegen Markelo27 februari 2016 Hector in hofderby tegen Markelo De Hofderby tussen sv Hector en sportclub Markelo werd al twee keer afgelast maar de weergoden lijken dit keer geen roet in het eten te gooien. Hector heeft morgen wat recht te zetten na […]
  • Cruciaal duel voor Hector28 november 2015 Cruciaal duel voor Hector Een zogenoemde zes puntenwedstrijd voor Hector, morgen thuis tegen Buurse. De ploeg van trainer Mark Dijkstra is nu 10e met 11 punten terwijl Buurse drie punten minder heeft en de […]