Markeloër steelt fiets in Goor

Een 26-jarige Markeloër is donderdag in Diepenheim aangehouden nadat hij een fiets stal in het Goorse centrum. Dman nam de tweewieler rond 16 uur mee vanaf het Weversplein en dat werd gezien. De politie die vervolgens werd opgeroepen heeft de man later in Diepenheim aangehouden. De Markeloër is na zijn aanhouding in verzekering gesteld en de fiets is terug bij de eigenaar. Proces verbaal is opgemaakt.

Weversplein1

 

Gerelateerde berichten

  • Markeloër steelt fiets in Goor9 juli 2016 Markeloër steelt fiets in Goor Een 27-jarige Markeloër is gisteren op het station in Goor aangehouden door de politie. Hij bleek een gestolen fiets bij zich te hebben. Daarnaast werd tijdens het foulleren ook een […]
  • Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat21 juni 2021 Vrouw met kinderen aangereden in de Kerkstraat Een vrouw die in een zogenoemde Babboe-fiets met haar drie kinderen over de Kerkstraat reed is vanmiddag aangereden door een grote truck met een hefbak. Deze moest naar alle […]
  • winkeldiefstallen en poging tot inbraak15 maart 2018 winkeldiefstallen en poging tot inbraak Er zijn in afgelopen week weer dieven en inbrekers op pad geweest in het Goorse. De politie maakte bekend dat er aangifte is gedaan van een poging tot inbraak in een woning aan de […]
  • Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat16 januari 2018 Geld gepind na inbraak in de Spoorstraat Tijdens een inbraak in een woning in de Spoorstraat is in de nacht van donderdag op vrijdag een portemonnee en een autosleutel gestolen. Diezelfde nacht werd van de rekening van de pinpas […]
  • Vliegende fiets landt op ’t Jannink…27 december 2017 Vliegende fiets landt op ’t Jannink… Een kolderiek berichtje met serieuze ondertoon op de Facebookpagina van de politie Hof van Twente. Daarop werd melding gemaakt van een 'vliegende fiets' die met een knal achter een huis op […]