Schildpad aan komen lopen Huygensstraat (Update)

In de Huygensstraat heeft Ronald tijdelijk onderdak verleend aan een schildpad. Het diertje is gisteren aan komen lopen. Mist u uw schildpad, neem dan contact op met Ronald via de mail

Update: de eigenaar heeft de schildpad weer opgehaald.

jb_Schildpad Huygenstraat

Gerelateerde berichten

  • Goor verdeeld over windmolens op industrieterreinen22 december 2016 Goor verdeeld over windmolens op industrieterreinen Het was een voorstel van de lokale PvdA om windmolens te plaatsen op industrieterreinen zoals het Goorse Zenkeldamshoek. Eerder werd een plan afgeschoten voor de bouw van een windturbine […]
  • “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…”26 december 2015 “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…” Als er weer vluchtelingen moeten worden opgevangen in Goor of in de andere kernen van de Hof van Twente zal er wederom opvang geregeld worden. Dat zei burgemeester Ellen Nauta in haar […]
  • reggevisser4 juni 2013 Goorse leerlingen ontwerpen vispassage Leerlingen van de Goorse Waerdenborch gaan meedenken over het ontwerp van een vispassage in de Regge. Dit op verzoek van het Waterschap Regge en Dinkel. Vorige week is begonnen met de […]
  • Sleutel gevonden in de Grotestraat20 januari 2017 Sleutel gevonden in de Grotestraat In de Grotestraat, ter hoogte van makelaardij Morsink, is een sleutel gevonden. De eigenaar kan contact opnemen via 06-52611228.  
  • Sjaak Polak en Jan van Staa bij Café Buddy’s22 maart 2018 Sjaak Polak en Jan van Staa bij Café Buddy’s Hij is cultheld van beroep: Sjakie Polak. De voormalig speler van FC Twente komt morgen naar Goor om op zijn ludieke wijze te praten over zijn voetballoopbaan en over de huidige sores bij […]