Openstelling gemeentehuis vrijdagavond blijkt succes

Een proefperiode van vier maanden waarop het gemeentehuis op vrijdagavond extra was geopend bleek en succes. Er is volgens de ambtenaren veel gebruik gemaakt van de mogelijkheid om ook dan gemeentelijke zaken te kunnen regelen. De proefperiode is bewust ingesteld in de afgelopen maanden omdat er, vlak voor de vakantie, veel reisdocumenten worden aangevraagd. De proefperiode is nu gestopt en er wordt bekeken of er vaker een openstelling op vrijdagavond moet komen. Vanaf deze week zijn de balies wel weer op woensdagmiddag tot 17.00 uur ge-opend.

gemeentehuis1

Gerelateerde berichten

  • Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis25 maart 2015 Drie maanden ook ‘Koopavond’ in gemeentehuis Het Goorse gemeentehuis is vanaf 10 april ook op vrijdagavond geopend. De openstelling op deze Goorse koopavond duurt tot en met 10 juli  en is met name bedoeld om de inwoners […]
  • Publieksbalie blijft op vrijdagavond open16 december 2015 Publieksbalie blijft op vrijdagavond open De publieksbalie in het Goorse gemeentehuis blijft permanent geopend op vrijdagavonden. Een proef die liep van 10 april tot en met 10 juli is zo goed bevallen dat besloten is de balie […]
  • Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente6 januari 2015 Samenwerking centraal tijdens drukbezochte nieuwjaarsreceptie gemeente “De Hof is meer dan zes kernen en dertien buurtschappen.” Met deze knipoog naar de kersttoespraak van koning Willem-Alexander gaf burgemeester Ellen Nauta haar vooruitzichten voor 2015 […]
  • Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente1 juni 2015 Open Dag in Goor in kader 15 jaar Hof van Twente De gemeente Hof van Twente gaat zich samen met de brandweer en de politie presenteren op een Open Dag die in september 2016 in en om het Goorse gemeentehuis gehouden zal worden. Het is één […]
  • Corona-schade gemeente 9 ton1 september 2020 Corona-schade gemeente 9 ton De financiële corona-schade voor de gemeente Hof van Twente wordt nu al geraamd op ruim 400.000 euro. Dat laat een raming zien van het college van B & W aan de raad. Bovenop die 4 […]