Fietsendieven actief in Goor

Er is in de afgelopen week maar liefst zes keer aangifte gedaan van fietsendiefstal bij de politie in Goor. De tweewielers zijn allemaal in het centrum van de Hofstad weggenomen. De politie waarschuwt via Facebook voor de dieven en vraagt met klem om maatregelen te nemen en de fiets altijd op slot te zetten. Het liefst geketend aan een vast object. De politie is met name in de avonduren regelmatig aan het patrouilleren in het stadshart maar heeft nog geen idee wie er achter de diefstallen zit. Ook bij het station worden regelmatig fietsen gestolen (foto).

fietsenstallingstationgoor1

Gerelateerde berichten

  • Fietsendieven weer erg actief1 juni 2016 Fietsendieven weer erg actief Er worden in de laatste weken weer opvallend veel fietsen gestolen in het Goorse. Ook deze week was het weer raak toen enkele fietsen werden gestolen bij de bushalte aan de Markeloseweg. […]
  • Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor30 juni 2018 Fietsendiefstal blijft zorgenkind in Goor Het stelen van fietsen blijft in het Goorse een zorgenkindje. Ook in de afgelopen weken zijn er weer diverse tweewielers weggenomen, zo meldt de politie Hof van Twente. Deze vraagt om […]
  • Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden12 mei 2018 Bekeuringen voor dronkenschap, baldadigheid en spookrijden De politie noteerde in de afgelopen week vijf delicten in het Goorse en schreef vier keer een proces verbaal uit. Vorige week zaterdag werd in de vroege ochtend een man bekeurd vanwege […]
  • Potloodventer weer in Goor gesignaleerd14 maart 2017 Potloodventer weer in Goor gesignaleerd Nadat vorige week een vrouw in het Goorse centrum al werd aaangesproken door een potloodventer blijkt nu dat het vorige week weer raak was. Volgens de politie Hof van Twente dook afgelopen […]
  • Man masturbeert op fiets in centrum7 maart 2017 Man masturbeert op fiets in centrum De politie is op zoek naar een man die zichzelf bevredigde in het Goorse stadshart afgelopen zaterdag. De potloodventer verplaatste zich al masturberend op een omafiets door het centrum en […]