Fiets wacht al lang op eigenaar

Daar waar er diverse fietsen in het Goorse stadshart gestolen worden zijn er ook tweewielers die minder in trek zijn. Zo staat er al weken een eenzame tweewieler tussen café De Tapperij en Kapsalon Brand. Kimberley Wolff stuurde ons via Facebook een berichtje met de vraag of er dan niemand is die deze fiets mist. Daarom onderstaande foto zodat de rechtmatige eigenaar de fiets weer mee kan nemen.

Fietstapperij

 

Gerelateerde berichten

  • Fietsen wachten op eigenaar…6 januari 2017 Fietsen wachten op eigenaar… De redactie kreeg twee meldingen binnen van fietsen die al langere tijd op dezelfde plek staan en wachten op de eigenaar. Zo staat er al geruime tijd een sportieve tweewieler van het merk […]
  • Goorse tweeling samen 5018 juli 2015 Goorse tweeling samen 50 Groot feest voor de Goorse tweeling Naomi en Melissa van Ginkel. Zij zijn komende maandag jarig en worden dan beiden 25 jaar. Het feest wordt vanavond al gevierd met een daverend feest in […]
  • Fiets Nieke ontvreemd op station (Update)10 december 2017 Fiets Nieke ontvreemd op station (Update) Een vervelende avond voor Nieke Baake. Zij is afgelopen nacht haar fiets kwijtgeraakt op het station in Goor. "Mijn fiets is gestolen op het station. Het gaat om een lichtblauwe Gazelle […]
  • Dans, muziek en Yes-R…8 februari 2019 Dans, muziek en Yes-R… Het is het weekend van dans, muziek en voetbal. De Reggehof wordt dit weekend omgedoopt tot dans-walhalla. Vanavond is het Holland Dance Festival, terwijl morgen de lokale talenten hun […]
  • Regge door het centrum ?14 augustus 2015 Regge door het centrum ? Het is een wens van een aantal Gorenaren die zich op de achtergrond blijven inzetten voor het nog meer zichtbaar maken van De Regge in Goor. Deze groep ijvert voor het meanderen van het […]