Fiets wacht al lang op eigenaar

Daar waar er diverse fietsen in het Goorse stadshart gestolen worden zijn er ook tweewielers die minder in trek zijn. Zo staat er al weken een eenzame tweewieler tussen café De Tapperij en Kapsalon Brand. Kimberley Wolff stuurde ons via Facebook een berichtje met de vraag of er dan niemand is die deze fiets mist. Daarom onderstaande foto zodat de rechtmatige eigenaar de fiets weer mee kan nemen.

Fietstapperij

 

Gerelateerde berichten

  • Van wie is deze fiets?10 juli 2021 Van wie is deze fiets? Een mail van Erik van der Veer. Hij vraagt zich af van wie onderstaande tweewieler is. Sinds begin deze week staat deze Giant damesfiets, goed vastgemaakt aan een lantaarnpaal, in de […]
  • De groene gekte in het centrum is voorbij19 juli 2021 De groene gekte in het centrum is voorbij Waar op de nieuwe Facebooksite De Goorse Groene Gekte er nog steeds veel foto's binnen komen van welig tierend onkruid in diverse Goorse straten en wijken, is er in het centrum alom […]
  • Schoolfeeststraf voor Goorse café’s17 juli 2021 Schoolfeeststraf voor Goorse café’s De extra terrasruimte die de Goorse café's Johnys en De Tapperij hebben gekregen moet op last van burgemeester Nauta weer ontruimd worden. De maatregel volgt na een volgens haar te grote […]
  • Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum15 juli 2021 Ondernemers binden met veegdienst strijd aan tegen onkruid in het centrum Het is de ondernemers in het stadshart en op het Weversplein een doorn in het oog; onkruid op de trottoirs en de randen van de parkeerplaatsen en onder de bomen. Volgens voorzitter Paul […]
  • Keukenbrand aan de Spechtstraat13 juli 2021 Keukenbrand aan de Spechtstraat Een vergeten pan op het vuur heeft vanmiddag kort na 17:00 uur een keukenbrand veroorzaakt aan de Spechtstraat. De bewoners wisten het vuur grotendeels zelf te bedwingen waardoor de […]