Gijmink, Regge en Heeckeren in Hof-jaarverslag

Burgemeester Ellen Nauta heeft in het jaarverslag over de Hof van Twente in 2014, prominent aandacht voor de afronding van de fasen zeven en acht van het nieuwe Gijmink, de feestelijke opening van de Regge door Goor én de realisatie van de nieuwe Heeckerenschool. De burgermoeder blikt in het schrijven terug op de voorbije jaargang en geeft daarin ook aan dat het bezoek aan het gemeentehuis en de telefonische contacten met burgers drastisch is afgenomen. Dit allemaal ten faveure van het online regelen van gemeentelijke beslommeringen. Ook het aantal bezwaarschriften is wederom in aantal gedaald. Bij de belangrijke gebeurtenissen wordt ook het ridderen van de Goorse dirigent Carl Wittrock genoemd. Het Hof-jaarverslag is via deze LINK te lezen.

Ellennautaachtertoetsenbord

Gerelateerde berichten