Goorse tweeling samen 50

Groot feest voor de Goorse tweeling Naomi en Melissa van Ginkel. Zij zijn komende maandag jarig en worden dan beiden 25 jaar. Het feest wordt vanavond al gevierd met een daverend feest in het café van vaderlief Gerrit: De Tapperij. Voor Melissa is het deze week helemaal feest want de pientere blondine studeerde ook nog eens cum laude af (met een 10!) op de Saxion Hogeschool en is nu Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Namens familie, vrienden en bekenden; van harte met twee keer deze halve Sarah !

Naomienmelissa25

Gerelateerde berichten

  • Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar21 oktober 2017 Tweeling Kevin en Sharon 25 jaar Joop en Annet van den Burg werden 25 jaar geleden overspoeld met kaarten waardoor boekhandel Tieman helemaal door de voorraad heen was. Aanleiding: De geboorte van de Goorse tweeling […]
  • Regge door het centrum ?14 augustus 2015 Regge door het centrum ? Het is een wens van een aantal Gorenaren die zich op de achtergrond blijven inzetten voor het nog meer zichtbaar maken van De Regge in Goor. Deze groep ijvert voor het meanderen van het […]
  • Dubbele Abraham voor olijke tweeling28 juli 2020 Dubbele Abraham voor olijke tweeling De voetbalclubs SV Hector en Heracles Almelo lopen als een rode draad door hun leven in de categorie 'trouw, tot ver na onze dood'. Jacco en Hergert Derking vieren vandaag, de 28e juli, […]
  • Anouk heeft halve Sarah4 maart 2020 Anouk heeft halve Sarah Het is feest in de Guido Gazelle-hof op De Whee in Goor. Daar viert Anouk Oosterveld vandaag haar 25e verjaardag. En dat mag natuurlijk niet onopgemerkt blijven. De korte maar […]
  • Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten23 oktober 2014 Goorse kasteleins slikken rookverbod gelaten "De enige die hier nog een sigaret in de mond heeft is Buck", zegt uitbater Gerrit van Ginkel van café De Tapperij glimlachend. Achter hem prijkt het hoofd van een eland aan de muur met […]