Herikerberg voor even klein Dakar

Ronkende motoren en een vlammende rallyauto vanmiddag op het crossterrein net buiten Goor bij de Herikerberg. Daar was de persmiddag van het Open NK Motorcross waar een aantal rijders het parcours testten voor de wedstrijden op zondag 9 augustus. Ook Erik Wevers was er met een nieuwe speciale rally-auto. De t0t voor een paar jaar geleden in Goor woonachtige topcoureur testte een gloednieuwe en zelf geprepareerde HRX Ford voor de Baja Espana-rally waar hij volgend weekeinde in actie komt. Ook wil Wevers weer meedoen de Dakarrally, deze winter. “Kleine shakedown gedaan”aldus Wevers op Facebook. “Wat een geweldige Dakarmachine. Komt goed volgende week”.

Weversdakarauto2

Gerelateerde berichten

  • Geruchten over Goorse deelname Dakarrally2 januari 2016 Geruchten over Goorse deelname Dakarrally De Dakarrally die morgen start in Zuid Amerika zou zomaar een Goorse deelnemer kunnen telloen. In rallykringen wordt gesproken over het invliegen van een prominente coureur uit het Twentse […]
  • Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar6 januari 2016 Jan Nijhof heeft nu zijn eigen Dakar Er waren al geruchten over een Goorse deelname aan de Dakarrally en vanavond werd duidelijk waar dat over ging. Aan het einde van de middag werd er een grote hoeveelheid zand op de […]
  • Ronkende motoren…1 november 2015 Ronkende motoren… Zowel aan de oost- als aan de westkant van Goor klinken de ronkende motoren. Op de Herikerberg net buiten het Twentse Haagje is de 27e Vijf Heuvelen Off Road-rit voor crossmotoren […]
  • Andere Tijden Sport en Jolink op de Herikerberg18 december 2018 Andere Tijden Sport en Jolink op de Herikerberg Het was even wennen voor de Gorenaren die hun hond uitlieten op de Herikerberg. Een heuse cameraploeg van de NOS en Bennie Jolink (72 jaar) op een motor. Het programma Andere Tijden Sport […]
  • Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder21 juni 2017 Goorse brandweer achter regelgeving aanwezigheid bevelvoerder De vrijwilligers van de Goorse brandweer blijven achter de regel staan dat er niet kan worden uitgerukt zonder bevelvoerder. Ook na de commotie die is ontstaan toen afgelopen vrijdag een […]