Denneboom pakt dagzege in Tourpoule

De etappe naar Gap in de Tour de France van vandaag kende in Pieter Bas Denneboom een even verrassende winnaar in de Goorse Tourpoule als die van de etappe. Ruben Plaza solleerde naar de zege (foto) en in de top 10 is alleen, de nu al bijna eeuwige nummer 2, Peter Sagan, een veel ingevulde naam. In het algemeen klassement verandert er dan ook weinig. Michiel Huijgen blijft aan kop voor Onno Overbeek en Hans Mensink. Morgen is er een rustdag in de Tour.

Rubenplazawint

Gerelateerde berichten

  • Goorse Tourpoule blijft groeien4 juli 2015 Goorse Tourpoule blijft groeien De Goorse Tourpoule kan zich ook dit jaar verheugen op een groter aantal deelnemers dan in vorige edities. Bijna 300 wielerliefhebbers hebben het formulier ingevuld en dat is 10% meer dan […]
  • Goorse Tourpoule van start met nieuwe website29 juni 2016 Goorse Tourpoule van start met nieuwe website Het wordt dit jaar alweer voor de 29e keer georganiseerd: De Goorse Tourpoule. Honderden Gorenaren schrijven zich jaarlijks in en strijden in de diverse klassementen. Nieuw is dit jaar de […]
  • Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule11 juli 2015 Diede Snijder nieuwe leider in Tourpoule Diede Snijder is de nieuwe drager van het geel in de Goorse Tourpoule. Het algemeen klassement is na vandaag, met de winst voor Vuillermoz (foto) in Mûr-de-Bretagne, aardig opgeschud. Joke […]
  • Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande3 juli 2018 Dertigste Goorse Tourpoule is aanstaande Komende zaterdag gaat op het Franse eiland Ile de Noirmoutier de 105e Tour de France van start en dat betekent dat er in Goor weer een heleboel wielerliefhebbers nu al bezig zijn met de […]
  • Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule19 juli 2017 Ceciel Land nieuwe koploper in Goorse Tourpoule Ceciel Land is, met nog vier etappes te gaan, de nieuwe koploper in de Goorse Tourpoule. Dat was tot aan de finish van vanmiddag nog Haaije Dijkstra die na het weekeinde de gele vlag […]