Hector 34 parkeerplaatsen rijker

Het moet een nijpend parkeerprobleem op en om sportpark ’t Doesgoor oplossen. De uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is voltooid en daarmee is sv Hector maar liefst 34 parkeerplaatsen rijker. Het parkeerterrein aan de Pluvierstraat is vergroot door het weghalen van stukken groen en enkele bomen. Ook zijn er parkeerhavens gecreëerd voor de fietsenstallingen net achter het hoofdveld. Door de komst van korfbalvereniging Phenix, de Sport-BSO én de Wijkvoorziening is de bezetting van het sportpark enorm gegroeid. Om parkeeroverlast in de wijk tegen te gaan is, met subsidie van de gemeente Hof van Twente, besloten tot de forse uitbreiding.

Parkeerplaatshector2

Gerelateerde berichten

  • Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector9 januari 2017 Louis Ernst Lid van Verdienste bij sv Hector Louis Ernst is gisteren benoemd tot Lid van Verdienste van sv Hector. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van de groen witten in het clubhuis op sportpark 't Doesgoor. De 75-jarige […]
  • Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor4 november 2014 Gezonde inloopochtend bij ’t Doesgoor Bewoners van de wijk De Whee kunnen komende donderdag voor een gezondheidscheck terecht op  het Doesgoor. Daar is de hele ochtend wijkverpleegkundige Hans Breuker van Carint Reggeland […]
  • Hector gastheer voor talentvolle meiden29 juli 2020 Hector gastheer voor talentvolle meiden SV Hector is in deze vakantieweken de gastheer van de talenten van de meest talentvolle voetbalsters uit de regio. De zogenoemde MVTO (Meiden Voetbal Talent Ontwikkeling) verzorgt de […]
  • Bingo in ’t Doesgoor24 november 2018 Bingo in ’t Doesgoor Bij Wijkvoorziening 't Doesgoor vindt donderdag 29 november wederom een bingo-activiteit plaats. Van 14.00 uur tot en met 16.00 uur is er een seniorenbingo. De vrijwilligers hebben weer  […]
  • Kookvrijwilliger Doesgoor gezocht14 november 2018 Kookvrijwilliger Doesgoor gezocht Wijkvoorziening 't Doesgoor zoekt kookvrijwilligers. Aldaar kun je namelijk elke maandag, dinsdag, woensdag en donderdag aanschuiven voor een maaltijd én om even bij te praten met de […]