Slavenarmband verloren De Whee

Op De Whee, ter hoogte van de Roerdompstraat, is een Goorse haar gouden slavenarmband verloren. Heeft u de armband gevonden, of weet u waar die is, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de redactie via de mail.

gevonden-verloren-310x180

Gerelateerde berichten

  • Schouten Europe neemt Nijland Food over29 december 2021 Schouten Europe neemt Nijland Food over Schouten Europe gaat het failliete Nijland Food overnemen, zo meldt TC/Tubantia. Het bedrijf uit het Brabantse Giessen gaat in Goor alleen nog vegetarische producten maken en stopt met de […]
  • Fietser met spoed naar ziekenhuis na aanrijding21 september 2017 Fietser met spoed naar ziekenhuis na aanrijding Een fietser is vanmiddag met spoed naar het ziekenhuis vervoerd na een aanrijding aan de Haaksbergerweg. De fietser werd rond 13:45 uur vanmiddag door een busje aangereden. Hoe […]
  • Phenix opent competitie met zege6 september 2009 Phenix opent competitie met zege Phenix is de veldcompetitie goed begonnen. Tegen Vefo uit Veeningen werd met 13 - 6 gewonnen. Topscoorders waren Ingrid Voskes en Gea Stevens met beiden 3 treffers. Phenix ging zeer goed […]
  • rudselcameron7 april 2014 Kindercursussen Reggehof van start Het Creatief Centrum Goor start vandaag weer met een blok kinder- en jeugdcurussen. Op maandag verzorgt Marit Karst een cursus Toneelspelen voor kinderen van 8 jaar en ouder. Op dinsdag […]
  • gfcma1kampioen16 mei 2013 GFC MA1 hoopt op ballen van Twente GFC MA1 kroonde zich twee weken geleden tot kampioen van de tweede klasse. Het feestje vieren de dames komende zaterdag, maar de ploeg van trainers Jan Nijmeijer, Rico ten Thije en Loes […]