Rob en Anneke samen 100

Dubbel feest voor Rob en Anneke Koebrugge. Nadat Anneke vorige week Sarah zag is het vandaag de beurt aan Rob, hij kan zich opmaken voor de confrontatie met Abraham. Beide mijlpalen worden volgende maand groots gevierd. Via deze weg alvast de hartelijke felicitaties namens het feestcomité.  

jb_Rob en Anneke Koebrugge

Gerelateerde berichten

  • Rob en Anneke Koebrugge samen 10017 augustus 2015 Rob en Anneke Koebrugge samen 100 Dubbel feest aan het Stocreve, waar Rob en Anneke Koebrugge afgelopen weekend beiden hun 50ste verjaardag vierden. Drie spandoeken, drie Abraham`s en Sarah`s plus een heus schavot sierden […]
  • Leo en Helena Wassen samen 1008 maart 2018 Leo en Helena Wassen samen 100 Deze week wordt in huize Wassen een bijzondere mijlpaal gevierd, Leo en Helena bereikten allebei de 50-jarige leeftijd. Abraham`s, Sarah`s en spandoeken sieren hun voortuin. Geheel volgens […]
  • Erik Eggink ziet Abraham11 november 2011 Erik Eggink ziet Abraham Erik Eggink is dinsdag 50 jaar geworden en viert dat vanavond met een feestje bij Dieka. Samen met zijn vrouw, die in oktober Sarah zag, wordt de 100-jarige mijlpaal gevierd. Namens […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Sarah voor Margôt Slaghekke2 november 2013 Sarah voor Margôt Slaghekke Zondag 3 november bereikt ook Margôt Slaghekke de vijftigjarige leeftijd. De fanatieke sportster en vrijwilligster wordt vanavond al in het zonnetje gezet, samen met haar man Edwin die […]