Vlaaienshop en ijssalon op Weversplein

Nu staan er nog winkelkarretjes (foto) die geduldig wachten op nieuwe klanten van Albert Heijn. Binnenkort zullen die plaats gaan maken voor een nieuwe Vlaaienshop en IJssalon onder de naam “Lekker Leuk”. Vanaf begin september zal de nieuwe onderneming direct naast de ingang van de supermarkt worden geopend. De uitbaters zijn het Almelose paar Maarten en Marsha Plevier. Bekenden in Goor want zij runden tot voor kort de Shoeby-kledingwinkel in het centrum. Naast de bekende Limburgia-vlaaien en het ijs zal er ook ambachtelijke chocola en bonbons worden verkocht.

Winkelkarretjesah

Gerelateerde berichten

  • Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof7 november 2014 Albert Heijn getroffen door brute tabaksroof De Albert Heijn in Goor is afgelopen nacht rond 03.50 uur slachtoffer geworden van een brute ramkraak. Drie mannen hebben de deur van de supermarkt aan het Weversplein geforceerd en in […]
  • Moederdag-picknick in eigen tuin29 april 2020 Moederdag-picknick in eigen tuin GYG Entertainment organiseert op zondag 10 mei de 'Moederdag Picknick@home' voor heel Hof van Twente. Dit samen met de supermarkten Albert Heijn en Jumbo die tien picknick-pakketten […]
  • Plevier gaat horeca bestieren op de Kattenbergse Hoeve29 april 2019 Plevier gaat horeca bestieren op de Kattenbergse Hoeve Een nieuwe uitdaging voor Maarten en Marsha Plevier. De voormalige eigenaren van de kledingwinkel Shoeby in Goor en de huidige uitbaters van LekkerLeuk in de Albert Heijn gaan ook in het […]
  • VVV-agentschap Weversplein officieel geopend12 juli 2017 VVV-agentschap Weversplein officieel geopend Het  VVV  Agentschap in Goor is vanochtend officieel geopend als shop-in-shop bij Lekker Leuk aan het Weversplein in Goor. Mark van het Bolscher, kwartiermaker VVV Hof van Twente, […]
  • Toch de ijzers onder…2 maart 2018 Toch de ijzers onder… De Goorse ijsbaan was vandaag nog niet toegankelijk maar tocht waren er genoeg Gorenaren die de ijzers toch onderbonden. Zij togen onder meer naar enkele omliggende plaatsen waar de […]