Het grote publiek weet Goor nog niet te vinden

Het organiserende Goor Collectief pakte voor de eerste ‘Grenzeloze Donderdag’ uit met extra kooplui en kramen die een braderiesfeer creëerden én diverse kinderactiviteiten waaronder een kermisattractie voor de kleinsten. Toch wisten nog niet zoveel mensen het Goorse stadshart te vinden. De trend van de laatste twee weken wordt daarmee doorgezet want ook in de afgelopen twee weekeinden was het niet heel erg druk. Toch is organisator Annemieke Post positief gestemd.

Zomeravondonderdag4 “Het klopt dat het grote publiek Goor nog niet weet te vinden al merken nu al wel dat er meer levendigheid ontstaat. Dat horen we ook van de ondernemers. We zien dit als een opstapjaar en gaan in september evalueren. We zijn er wel van overtuigd dat we dit door moeten zetten. We willen zoveel mogelijk samen doen met alle mogelijke geledingen in het Goorse. We willen verbinden. Ik denk dat het de komende weken ook wel drukker gaat worden als de omliggende campings meer bezetting hebben”. Morgen is er weer een editie van Grenzeloos Genieten dat daarna nog op donderdag en vrijdag doorgaat tot en met 14 augustus. Op donderdag 6 augustus is er een Brocante-markt in het Goorse stadshart.

Zomeravondonderdag1

Zomeravondonderdag2

Koopavonddonderdag2

Zomeravondonderdag3

Zomeravondonderdag5

Gerelateerde berichten

  • Grenzeloze vlaggen blijven zorgenkindje4 augustus 2015 Grenzeloze vlaggen blijven zorgenkindje Het commentaar op social media is niet van de lucht. 'Grenzeloos troosteloos' en 'Gaan we stokken vangen in het centrum?' is onder meer te lezen. De vlaggen van de diverse landen hangen […]
  • Welke winkels mist Goor ?18 november 2014 Welke winkels mist Goor ? Wat moet er gebeuren aan het winkelbestand om weer te komen tot een bruisend stadshart van Goor ? Deze vraag stelt Goor Collectief zich al langer. Nu wordt ook de het winkelend publiek […]
  • Geld voor Streetart in Goors stadshart4 juni 2019 Geld voor Streetart in Goors stadshart Er wordt een bedrag van €2.000 vrijgemaakt voor het vervaardigen van zogenoemde 'Streetart' in het Goorse centrum. Het is de bedoeling om het centrum op deze manier door professionals in […]
  • Geen geld meer voor centrumcoördinator30 oktober 2014 Geen geld meer voor centrumcoördinator De gemeente Hof van Twente stelt geen geld meer beschikbaar voor de invulling van de functie van centrumcoördinator voor het stadshart van Goor. De functie van René Kamphuis (foto) komt […]
  • Gezellige drukte tijdens Winters Genieten19 december 2015 Gezellige drukte tijdens Winters Genieten De beslissing om het evenement Winters Genieten in het Goorse centrum te verplaatsen van de zondag naar de zaterdag heeft goed uitgepakt. Er was vanmiddag en vanavonv veel publiek op de […]