Huijgen blijft leider in klassement Tourpoule

Michiel Huijgen blijft ook na vandaag de leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Onno Overbeek blijft echter wel in het spoor van de gele truidrager, die in de resterende twee etappes een voorsprong van maar twaalf punten op Overbeek moet zien te behouden. De zware Alpenetappe van vandaag kende een winaar in Vincenzo Nibali, die zich niet populair maakte bij de gedoodverfde winnaar Christopher Froome na een demarrage op een voor hem tactisch moment, tijdens materiaalpech van de Britse leider. Het dagklassement in de Goorse Tourpoule werd prooi voor Herbert Hartgerink.

nibali

Gerelateerde berichten

  • Uitreiking Tourpoule in beeld19 juli 2021 Uitreiking Tourpoule in beeld Een hoop gezelligheid bij een drukbezochte prijsuitreiking van de Goorse Tourpoule gisteren. Tim Bruseker (foto) werd uiteindelijk gekroond tot grote winnaar naast het huldigen van vele […]
  • Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule18 juli 2021 Tim Bruseker wint Goorse Tourpoule Tim Bruseker is de winnaar geworden van de Goorse Tourpoule editie 2021. De huisarts stond voor de afsluitende etappe al aan de leiding van het algemeen klassement en gaf zijn koppositie […]
  • Hazenkamp blijft ontmantelde Tourpoule  aanvoeren9 juli 2021 Hazenkamp blijft ontmantelde Tourpoule aanvoeren Waar Mark Cavendish de Tour de France blijft domineren na zijn historische zege is het Bram Hazenkamp die de Goorse Tourpoule blijft aanvoeren. Hij heeft voorlopig met Cavendish, […]
  • Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair26 juni 2021 Goorse Tourpoule ondanks andere opzet populair De Tour de France blijft ondanks de concurrentie van het School- en Volksfeest en het EK voetbal in trek bij de Goorse bevolking. Zowel bij de Oudste Goorsche Tourtoto als bij de Goorse […]
  • Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule18 september 2020 Ongemeen spannend slot van Goorse Tourpoule Met nog twee etappes voor de boeg in de Tour de France, is het ongemeen spannend aan kop in de strijd om de winst in de Goorse Tourpoule. Na een aantal dagen waarin Casper van Vliet de […]