Berkers worstelt zich naar pre-pensioen

pensioenberkers

Deze zogenaamde Worstelaar is Wim Berkers. De oud eerste elftalspeler van vv Twenthe is op 61 jarige leeftijd met pre-pensioen gegaan. Op het personeelsfeest dat in teken stond van zijn afscheid is hij in het zonnetje gezet. Berkers werkte maar liefst 37 jaar bij Woolderink Technische Installaties B.V. in Wierden waarvan hij 20 jaar mede-eigenaar was. De gehele familie wil je met dit heuglijke feit feliciteren en hoopt dat je er nog maar lang van mag genieten.

Gerelateerde berichten

  • Omwonenden ‘zorghuis’ Heeckeren in gesprek met burgemeester16 april 2019 Omwonenden ‘zorghuis’ Heeckeren in gesprek met burgemeester Verontruste buurtbewoners van de voormalige kleuterschool van de Heeckerenschool, gaan in gesprek met burgemeester Nauta en wethouder Meulenkamp over de plannen voor de vestiging van […]
  • De Ark opent ‘gebeds-brievenbus’1 februari 2021 De Ark opent ‘gebeds-brievenbus’ Baptistengemeente De Ark heeft aan de het nieuwe onderkomen in de Goorse Irisstraat heeft een zogenoemde 'gebeds-brievenbus' geopend. Deze is voor iedereen die gebedspunten in wil dienen. […]
  • Voorpret in Goors stadshart26 april 2013 Voorpret in Goors stadshart In het centrum van Goor begint maandag de voorpret voor de laatste Koninginnedag. Op de dag voor Koninginnedag is er voor jong en oud weer van alles te beleven in het Goorse stadshart. […]
  • 4593fd2d8f1d87aa2eaa372cba8b679710 februari 2012 Alternatieve training voor Twenthe 6 De voetbaltraining lieten ze gisteravond voor wat het is, maar vandaag gaven de spelers van vv Twenthe 6 wel thuis op het ijs in de Kop van de Provincie. Zij waren vandaag actief bij de […]
  • Collectanten op de Whee gezocht6 september 2014 Collectanten op de Whee gezocht In de week van 21 september is weer de collecte voor de verstandelijk gehandicapten. Er zijn echter nog onvoldoende collectanten, dus wordt er gezocht naar mensen die willen collecteren. […]