Klaassen en Oranje verliezen laatste groepsduel WK

De Nederlandse waterpolosters, met Lieke Klaassen uit Goor als sterkhouder, hebben op de WK in Kazan hun laatste groepswedstrijd verloren. Australië won met 8-6 (2-0, 2-2, 3-2, 1-2), werd groepswinnaar en plaatste zich voor de kwartfinales. Oranje moet eerst nog een tussenronde spelen. Daarin is Kazachstan de tegenstander. Een redelijk eenvoudige opgave, daarna wacht mogelijk thuisland Rusland. En daar kijkt Klaassen naar uit, sprak ze tegenover de NOS.

liekeklaassen

Gerelateerde berichten

  • Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière28 juni 2018 Lieke Klaassen beëindigt interlandcarrière Lieke Klaassen heeft besloten om te stoppen met haar interlandcarrière. De 27-jarige waterpoloster speelde een decennium lang in Oranje en behaalde zilver op de EK's van 2014 en 2016 en […]
  • Lieke Klaassen eindigt als 9e op WK27 juli 2017 Lieke Klaassen eindigt als 9e op WK Lieke Klaassen is er op Twitter kort over: "9th. That's it". Het is een uiting van de teleurstelling over het afgelopen WK. Met het Nederlands vrouwen-waterpoloteam ging ze voor een hoge […]
  • Klaassen scoort elf keer voor Het Ravijn10 oktober 2016 Klaassen scoort elf keer voor Het Ravijn Het geweer van Goor werd 11 keer geladen en ging ook 11 keer succesvol af in de twee eerste wedstrijden in het nieuwe waterpoloseizoen in de eredivisie. Waterpoloster Lieke Klaassen […]
  • Klaassen mist Olympische Spelen26 maart 2016 Klaassen mist Olympische Spelen Een enorme deceptie voor de Goorse waterpoloster Lieke Klaassen. Ze verloor vandaag met het Nederlands team het duel in de kwartfinale van het Olympisch kwalificatietoernooi tegen Spanje […]
  • Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo22 januari 2016 Anti-climax voor Klaassen op EK waterpolo Lieke Klaassen is er met het Nederlands waterpoloteam niet in geslaagd om Europees kampioen te worden. In de finale tegen Hongarije ging Oranje met 7-9 onderuit tegen een ploeg waar in de […]