Angard…

Het is voor de Goorse sportliefhebbers vanaf dit seizoen ook mogelijk om de sport schermen te beoefenen in ’t Twentse Haagje. De vechtsport, waar deelnemers met een floret, sabel of degen hun tegenstander moeten bestrijden, wordt vanaf augustus beoefend in De Mossendam. Tijdens de vier introductielessen bleek de belangstelling groot onder de Goorse sporters. Verder prijken ook de traditionele sporten als volleybal, handbal, squash, badminton, gym en zaalvoetbal weer op de sportagenda van De Mossendam, waar volgende week wordt begonnen met het nieuwe sportseizoen. Dan zullen ook de 55-plussers weer acte de présence geven.

Schermen

Gerelateerde berichten

  • Schermcursus gaat door26 april 2015 Schermcursus gaat door De eerder aangekondigde schermcursus voor kinderen gaat door. Er zijn inmiddels voldoende aanmeldingen om te starten maar er kunnen er nog genoeg bij, aldus de initiatiefnemers. Er zijn in […]
  • Schermen voor kinderen in de sporthal19 maart 2015 Schermen voor kinderen in de sporthal Schermen, een vechtsport zo oud als onze beschaving die beoefend wordt met een degen, eeb floret of een sabel. In de Goorse sporthal De Mossendam starten binnenkort schermlessen voor […]
  • Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand7 april 2022 Repair Café succesvol op tweede zaterdag van de maand Het Goorse Repair Café heeft zijn nut inmiddels bewezen en trekt maandelijks veel bezoekers naar De Mossendam en dat betreft ook steeds vaker de jongere doelgroep. Komende zaterdag is er […]
  • Woensdag vriendinnenmiddag bij HV Dynamiek19 maart 2022 Woensdag vriendinnenmiddag bij HV Dynamiek Komende woensdag, 23 maart, is er een zogenoemde vriendinnenmiddag bij de Goorse handbalvereniging Dynamiek. Handballende leden is gevraagd om allemaal een vriendin mee te nemen naar […]
  • Sport en Speldag in sporthal De Mossendam14 oktober 2021 Sport en Speldag in sporthal De Mossendam Komende woensdag, 20 oktober, organiseert het sportteam van Wijkvoorziening ’t Doesgoor een Sport en Speldag in sporthal De Mossendam. Daar worden diverse luchtkussens opgeblazen zoals […]