Inschrijving Open Goorse gestart

Van zondag 23 tot en met zondag 30 augustus 2015 vinden weer de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen plaats. Dit toernooi wordt al jaren door beide tennisverenigingen  uit ’t Twentse Haagje -TV De Mossendam en GTC- georganiseerd. Er wordt de hele week op beide parken gespeeld. De finales op de laatste zondag worden gespeeld op het gravel van de Mossendam. Inschrijven voor dit evenement kan via www.toernooi.nl tot en met 17 augustus. Er wordt gespeeld in de categorieën 4 tot en met 8 in zowel het enkel- als het dubbelspel.

tennisdame

Gerelateerde berichten

  • Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden16 maart 2022 Veel deelname GTC Open; hele week tenniswedstrijden Na een lange coronaperiode is het Open tennistoernooi van de Goorse tennisvereniging GTC afgelopen zondag van start gegaan met een ongekende deelname. Maar liefst 141 inschrijvingen op de […]
  • Zevende lustrum Open Goorse aanstaande7 augustus 2021 Zevende lustrum Open Goorse aanstaande De Goorse tennisclubs De Mossendam en GTC maken zich op voor de 35e editie van de Thuisin Open Goorse tenniskampioenschappen op de banen op sportpark Heeckeren en aan de Diepenheimseweg. […]
  • Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door19 juli 2020 Open Goorse tenniskampioenschappen gaan door Ondanks de Coronacrisis kunnen de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen gewoon door gaan. De zogenoemde 'Thuisin Open Goorse' wordt gehouden op de banen van TV De Mossendam en op […]
  • Inschrijving Open Goorse geopend6 augustus 2018 Inschrijving Open Goorse geopend TV De Mossendam en De Goorse Tennisclub organiseren zoals ieder jaar wederom de Open Goorse Tenniskampioenschappen. De 32 editie van de 'Open Goorse' vindt plaats in de week van 3 t/m 9 […]
  • Open Goorse Tenniskampioenschappen21 augustus 2017 Open Goorse Tenniskampioenschappen De ballen vliegen je weer om de oren vanaf volgende week op de tennisbanen van GTC en TV De Mossendam. Van 3 tot en met 10 september worden namelijk weer de Open Goorse Kampioenschappen […]