Goorse jeugdloop zoekt kinderen

De animo voor de jeugdloop aan het begin van het programma van de Ronde van Goor, georganiseerd op zaterdag 22 augustus, is nog altijd minimaal. Tot op heden heeft slechts één kind zich opgegeven voor deelname aan de loopwedstrijd door het Goorse centrum. Daarom roept de organisatie kinderen tot en met 14 jaar op om zich aan te melden. Er zijn twee afstanden. Kinderen tot en met 10 jaar lopen 1,1 kilometer en starten om 17.00 uur. Een kwartier later lopen de kinderen van 11 t/m 14 jaar over 2,2 kilometer.

Jeugdloop

Wie wil deelnemen aan de jeugdloop kan zijn of haar inschrijving mailen naar miniewouda@nullgmail.com. Daarbij moeten de volgende gegevens meegezonden worden: Naam, woonplaats, geboortedatum en het geslacht van de deelnemer.

De loop wordt georganiseerd door AV Goor ’75, de Muziekschool en de Stichting Wielerevenementen Goor. Ruut te Velthuis, directeur van de Muziekschool en de Reggehof, loopt op dezelfde dag een marathon. Hij wordt een dag later 50 jaar. Te Velthuis zal naar verwachting rond 17.00 uur het parcours betreden voor twee slotrondes, waarbij op hetzelfde moment de eerste jeugdloop van start gaat.

Gerelateerde berichten

  • Kerstmusical Wiekslag17 december 2009 Kerstmusical Wiekslag In de toneelzaal van de basisschool De Wiekslag kon het talrijke publiek ook dit jaar weer genieten van het optreden van maar liefst 70 kinderen en 10 leerkrachten. Zij waren samen […]
  • Boerrigter Goorse wielertrots12 augustus 2009 Boerrigter Goorse wielertrots Als er één is die het trotse Goorse wielergevoel van jaren geleden nieuw leven in kan blazen dan is het Mathijs Boerrigter (foto). De jonge renner van het Nijverdalse CC '75 is de enige […]
  • Hector zet grote stap richting titel1 mei 2011 Hector zet grote stap richting titel Hector heeft na zondagmiddag de titel in de vierde klasse A voor het grijpen. De groen-witten rekenden zelf af met Enschedese Boys en zagen concurrent DSVD punten morsen bij Borne. Hector […]
  • Workshop inrichten bij Koster8 oktober 2010 Workshop inrichten bij Koster Koster Woonservice verozrgd morgen in de winkel aan de Kerkstraat een workshop inrichten. Vanaf 14.00 uur t/m 16.30 uur kunnen mensen informatie krijgen over het inrichten van een ruimte, […]
  • Dijkstra nog een jaar bij Hector17 december 2017 Dijkstra nog een jaar bij Hector Mark Dijkstra is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van SV Hector. De Almelose oefenmeester gaat dan zijn zesde seizoen in als hoofdtrainer van de groen witten. De 46-jarige Dijkstra moet […]