Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC

Twenthe Goor heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. De equipe van Michiel Mensink, die maar kon beschikken over vier spelers van het eerste team, ging met 2-0 onderuit bij derdeklasser Blauw Wit. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf. Hector, dat ook nog lang niet alle spelers aan boord heeft, ging ook in haar tweede oefenduel onderuit. ATC was met 5-1 te sterk. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam nog wel op voorsprong via Maikel Oolbekkink. Komende vrijdag moeten de Goorse clubs zich in Bentelo melden voor het jaarlijkse Hoftoernooi.

Twenthe Goor Blauw Wit

Gerelateerde berichten

  • Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC16 oktober 2021 Twenthe en Hector thuis, GFC naar ATC Na twee zeges en een nipte nederlaag, gaat GFC in de vierde klasse F van het zaterdagvoetbal vanmiddag op bezoek bij ATC '65 in Hengelo (14:30 uur). Die ploeg heeft 3 punten minder dan […]
  • Alleen GFC thuis dit weekeinde9 oktober 2021 Alleen GFC thuis dit weekeinde Wie het voetbal in de standaard vierde klasse senioren dit weekeinde in Goor wil aanschouwen moet vanmiddag op sportpark Heeckeren zijn. GFC 1 trapt daar om 14:30 uur af tegen AVC […]
  • Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs2 oktober 2021 Interessante affiches in tweede speelronde voor Goorse clubs De Goorse clubs maken zich op voor speelronde 2 van de nieuwe competitie in de vierde klasse. GFC trapt vanmiddag om 14:30 uur af tegen SVV'56 uit Sibculo dat vorige week met 0-2 verloor […]
  • Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse25 september 2021 Competitiestart voor Goorse clubs in vierde klasse De eerste teams van de Goorse voetbalclubs beginnen dit weekeinde aan de nieuwe competitie na een lange voetballoze coronaperiode en een aantal bekerduels. GFC gaat vanmiddag voor het […]
  • Streep door Hoftoernooi27 augustus 2021 Streep door Hoftoernooi De Goorse voetbalclubs vv Twenthe, SV Hector en GFC komen volgende week niet in actie tijdens het jaarlijkse Hoftoernooi. Er is namelijk een streep gezet door het evenement dat vrijdag de […]