Twenthe onderuit bij Blauw Wit, Hector verliest van ATC

Twenthe Goor heeft de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. De equipe van Michiel Mensink, die maar kon beschikken over vier spelers van het eerste team, ging met 2-0 onderuit bij derdeklasser Blauw Wit. Beide doelpunten vielen in het tweede bedrijf. Hector, dat ook nog lang niet alle spelers aan boord heeft, ging ook in haar tweede oefenduel onderuit. ATC was met 5-1 te sterk. De ploeg van trainer Mark Dijkstra kwam nog wel op voorsprong via Maikel Oolbekkink. Komende vrijdag moeten de Goorse clubs zich in Bentelo melden voor het jaarlijkse Hoftoernooi.

Twenthe Goor Blauw Wit

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi15 augustus 2015 Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi Hector deed het van de drie Goorse clubs het beste tijdens het Hoftoernooi, gisteravond op de velden van vv Bentelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde in de groepsfase […]
  • Goorse clubs blijven zonder zege in oefenduels27 augustus 2017 Goorse clubs blijven zonder zege in oefenduels Twenthe Goor heeft bijna voor een verrassing gezorgd tijdens de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. De ploeg van trainer Michiel Mensink stond vijf minuten voor tijd nog met 2-1 voor […]
  • Loting Tukker Cup; geen Goorse ploegen bij elkaar19 september 2018 Loting Tukker Cup; geen Goorse ploegen bij elkaar De Tukker Cup-loting vond woensdagavond voor de tweede keer plaats in de Grolsch Veste. Net zoals vorig jaar doen alle voetbalclubs uit Goor mee aan het toernooi. In tegenstelling tot […]
  • Sneeuw spelbreker voetbalduels, ook Twenthe en Hector afgelast12 februari 2017 Sneeuw spelbreker voetbalduels, ook Twenthe en Hector afgelast Ook de voetbalwedstrijden van Twenthe Goor en SV Hector zijn afgelast. Door het winterse weer en de sneeuwval is het onverantwoord om te spelen. Bij Twenthe Goor, waar gisteren nog wel […]