Rommelmarkt als afsluiting Grenzeloze weken

Het is voor de Goorse jeugd een traditie op Koningsdag maar ook nu kunnen de overbodige spulletjes van zolder worden gehaald. Ter afsluiting van de Grenzeloze weken in het Goorse centrum is er komende vrijdag en zaterdag een rommelmarkt waar een ieder zijn waar kan stallen vanaf 14.00 uur. Opgave voor de vlooienmarkt kan bij Doors Wide Open in de Grotestraat (06-20539460) waar de deelnemende kinderen ook een presentje krijgen. Naast de rommelmarkt is er meer te doen op vrijdag en zaterdag in het stadshart.

Koningsdagrommelmarkt1Zo is dweilorkest Zwabber te horen te zien op vrijdagavond vanaf 19.30 uur en komt de Goorse kunstenaar Patrick van den Burg zijn schilderwerken tonen. Kinderen kunnen weer geschminkt worden, spelen in het springkussen en/of meedoen aan een etalagespel. Ook is er gratis popcorn. Op zaterdag is er een proeverij van de diverse vers-winkels en zijn er optredens van de kinderen van het Houtdorp. Bij De Ster is Sobar Latino te zien en te horen op het terras met live-muziek uit Latijns Amerika.

Gerelateerde berichten

  • Onweer en wind verstiert vlaggenregen3 juli 2015 Onweer en wind verstiert vlaggenregen Het zag er zo mooi en kleurrijk uit: De vlaggen van de diverse landen die gisteravond zijn opgehangen in het Goorse centrum ter ondersteuning van de Grenzeloze zomerdagen die volgende week […]
  • Doors Wide Open met LED-scherm door Goor7 april 2020 Doors Wide Open met LED-scherm door Goor De stichting Doors Wide Open gaat komende (goede) vrijdag 's middags met een bus door Goor waarop een groot LED-scherm staat. Daarop kunnen inwoners persoonlijke (Paas-)boodschappen laten […]
  • Regen teistert rommelmarkt27 april 2019 Regen teistert rommelmarkt Het ene weekeinde is het andere niet. Zeker niet in Nederland waar de weersomstandigheden nogal wisselend kunnen zijn. Zo ook in Goor waar vorige week de zon nog hoog aan de hemel stond […]
  • Rommelmarkt brengt veel mensen op de been27 april 2018 Rommelmarkt brengt veel mensen op de been Het was ouderwets druk in het Goorse centrum vanochtend. De traditionele rommelmarkt én de prima weersomstandigheden brachten veel mensen op de been die op koopjesjacht gingen. De veelal […]
  • Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt27 april 2016 Minder verkopers maar weer viel mee tijdens rommelmarkt De verwachte slechte weersomstandigheden zorgden voor een stuk minder verkopers op de Goorse vrijmarkt dan in andere jaren. Toch viel het alleszins mee en liet zelfs het zonnetje zich af […]