Hector beste Goorse ploeg tijdens Hoftoernooi

Hector deed het van de drie Goorse clubs het beste tijdens het Hoftoernooi, gisteravond op de velden van vv Bentelo. De ploeg van trainer Mark Dijkstra speelde in de groepsfase doelpuntloos gelijk tegen de latere winnaar WVV ’34 (foto) en kwam ook tot een puntendeling tegen sv Delden (1-1). In de daaropvolgende poule voor de plekken 4 tot en met 6 werd titelverdediger GFC, dat ook tweede werd in de poule, verrassend met 3-0 verslagen. Daarna bleef het 0-0 tegen Diepenheim waardoor de vierde plaats voor de groen-witten een feit is.

Hectorwvv2

vv Twenthe verloor in de eerste poulefase met 1-0 van Rood Zwart en speelde daarna met 1-1 gelijk tegen Diepenheim. Een strafschoppenserie tegen de ploeg uit ’t Stedeke moest uiteindelijk beslissen wie tweede werd in de poule en daarin gingen de Goorse Tricolores onderuit. In de laatste wedstrijd werd het 0-0 tegen Sportclub Markelo.

Gerelateerde berichten

  • Twenthe favoriet in eerste derby19 september 2015 Twenthe favoriet in eerste derby De eerste Goorse derby van dit seizoen tussen vv Twenthe en sv Hector kent morgen in de thuisploeg de torenhoge favoriet. De Tricolores maakten indruk in de eerste twee duels die werden […]
  • Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi26 augustus 2018 Hector ook tegen Twenthe tijdens Hoftoernooi Hector en Twenthe treffen elkaar in ieder geval twee keer in aanloop naar de nieuwe voetbalcompetitie. Volgende week zondag is op sportpark 't Piepwillem het duel in de poulefase van het […]
  • GFC-dames tweede op Hoftoernooi23 mei 2016 GFC-dames tweede op Hoftoernooi De dames van GFC zijn als tweede ge-eindigd tijdens het eerste Hoftoernooi voor vrouwen. De Goorse voetbaldames moesten in de finale hun meerdere erkennen in het vrouwenteam van Sportclub […]
  • Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde31 augustus 2018 Delden wint Hoftoernooi, Hector vierde Het Hoftoernooi op sportpark 't Doesgoor is vanavond een prooi geworden voor sv Delden. Die ploeg won na twee gewonnen poules de beker. Hector, GFC en Twenthe waren na twee wedstrijden al […]
  • Hofteam klopt derde divisionist PH2 oktober 2014 Hofteam klopt derde divisionist PH Het zogenoemde Hofteam heeft gistervond een spectaculaire zege geboekt. De ploeg met een selectie van C-junioren klopte derde divisionist PH in een oefenduel met 5-4. Bij rust was het nog […]