Diploma en feestje voor Stephanie en Dylan Smit

Feest in huize Smit. Daar werd gisteravond het diploma van Stephanie Smit en haar broertje Dylan gevierd. Beiden wisten deze zomer hun welverdiende papiertje in de wacht te slepen. En dat werd met recht groots gevierd. Familie en vrienden trakteerden de twee gisteravond op een mooi banier in de tuin en zijn feliciteren het duo ook via deze weg met het behalen van hun diploma.

Smit

Gerelateerde berichten

  • Goede generale voor atleet Norda14 juni 2009 Goede generale voor atleet Norda John Norda is sterk voor de dag gekomen bij de Halve Marathon van Zwolle. De Gorenaar liep een tijd van één uur en 29 minuten en legde daarmee een stevig fundament voor de marathon van New […]
  • Voetbalgekte bij Primera1 mei 2009 Voetbalgekte bij Primera Topdrukte bij Primera De Bandijk op deze vrijdagochtend. Daar werd eens te meer bewezen dat Goor een waar FC Twente-bolwerk is. Vanaf 09.00 uur begon de kaartverkoop voor de bekerfinale […]
  • Gemeente wil Goorse grond terug20 september 2014 Gemeente wil Goorse grond terug De gemeente Hof van Twente gaat op jacht naar grond die Goorse grondeigenaren zich in het verleden hebben toege-eigend. De gemeente heeft veel grond in eigendom die vaak grenst […]
  • Hector ook onderuit in Oldenzaal11 maart 2012 Hector ook onderuit in Oldenzaal Net als GFC verloor ook sv Hector haar waterloo vandaag in Oldenzaal. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor met 1-0 bij de plaatselijke voetbalvereniging. Hector, dat vorige week nog […]
  • ZondagMiddagCafé voor senioren13 juni 2013 ZondagMiddagCafé voor senioren Komende zondag wordt er weer een ZondagMiddagCafé georganiseerd in Goor. Het ZondagMiddagCafé is geopend voor alle senioren uit de Hof van Twente. Omdat de zondag voor sommige senioren een […]