Doors Wide Open de berg over

De Stichting Doors Wide Open opent morgen een winkel in woondecoraties en cadeauartikelen in het centrum van Markelo. Het Goorse goede doelen-initiatief van taxi-ondernemer Braakman neemt zijn intrek in een gedeelte van bloem- en kado-atelier Jasmijn dat wordt bestiert door de Goorse Robin Vermaat die de verkoop van kado-artikelen aan Doors Wide Open laat en zichzelf volledig op de bloemen gaat richten.

Seinebraakman2Seine Braakman voor de nieuwe vestiging in Markelo

De stichting Doors Wide Open ondersteunt gezinnen in Goor en omgeving die in stille armoede leven en opende in januari met succes een winkel in het centrum van Goor. Op dit moment helpt de stichting 12 gezinnen in de Hof van Twente met een voedselpakket en begeleiding om de financiële malaise te bestrijden.

Gerelateerde berichten

  • Doors Wide Open naar Kerspel Goor14 juli 2016 Doors Wide Open naar Kerspel Goor De stichting Doors Wide Open start in oktober met een locatie voor kleinschalige dagbesteding in het buurtschap Kerspel Goor, net buiten Goor. De stichting heeft een huis met garages en […]
  • Doors Wide Open bij Jachtlust bestolen5 december 2015 Doors Wide Open bij Jachtlust bestolen De stichting Doors Wide Open is een groot deel van de drankvoorraad kwijt. Dieven hebben in de nacht van donderdag op vrijdag een container opengebroken die achter zaal Jachtlust stond. […]
  • Wekelijkse pluim voor ondernemers3 januari 2021 Wekelijkse pluim voor ondernemers De stichting Doors Wide Open gaat vanaf heden elke week een ondernemers in het zonnetje zetten door het uitdelen van een pluim. "Het zijn zware tijden voor veel ondernemers. Daarom zetten […]
  • Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen19 december 2020 Uitzendingen Glazen Huis Hof in Actie begonnen Klokslag 12:00 uur is vandaag de live-uitzending vanuit het Glazen Huis in het Proathuus in het centrum van Goor begonnen. Tot Kerstavond kunnen er tegen betaling van €2,50, platen […]
  • Paalzitten voor het goede doel27 februari 2020 Paalzitten voor het goede doel In het weekend van vrijdag 1 en zaterdag 2 mei wordt er een paalzit-wedstrijd georganiseerd in alle kernen in de gemeente Hof van Twente. In alle kernen. In Goor gebeurt dit bij Grand […]