Kloots vijfde in eerste seizoensrace

Motorcoureur Cliff Kloots is gisteren als vijfde ge-eindigd in de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De Goorse wegracer was lang in de race voor een podiumplek in de zogenoemde Supersport 600-klasse maar moest er toch vier voor laten gaan op het natte circuit van Assen. Coen Bouwmeester was de winnaar op de Drentse racebaan. De wedstrijd werd door de hevige regenval ingekort en later gereden dan gepland. Over twee weken gaat Kloots, die niet tevreden was over zijn race in Assen, in Duitsland op jacht naar eerherstel. Hij rijdt dan op het bekende circuit van Hockenheim.

Cliffkloots2

Gerelateerde berichten

  • Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen14 april 2018 Kloots vierde in eerste wegrace van het seizoen Cliff Kloots is vandaag vierde geworden tijdens de eerste race in de strijd om het Nederland kampioenschap Supercup 1000. De Goorse wegracer deed op het TT-circuit van Assen lang mee om de […]
  • Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 10009 juni 2019 Kloots tweede in vierde wedstrijd ONK Supercup 1000 De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is tweede geworden in de vierde race om het Open Nederlands Supercup 1000. De wegracer startte vanaf pole position maar, die had tijdens de race last […]
  • Kloots boekt eerste zege in NK Supercup100018 juli 2016 Kloots boekt eerste zege in NK Supercup1000 Cliff Kloots heeft gistermiddag op het TT Circuit in Assen zijn eerste SuperCup1000-zege behaald. De Goorse coureur kwam na twaalf ronden als derde over de finish maar won wel omdat de […]
  • Kloots derde in Assen4 juni 2017 Kloots derde in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is derde geworden in de derde wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap Supercup 1000. Op het circuit in Assen prolongeerde de wegracer op prima wijze […]
  • Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen28 april 2018 Wegracer Kloots tweede in NK-wedstrijd in Assen De Goorse motorcoureur Cliff Kloots is vandaag als tweede gefinished tijdens de tweede wedstrijd meetellend voor het Nederlands Kampioenschap in de zogenoemde Supersport 1000-klasse. De […]