Kangoeroe Klup van start bij Phenix’72

Korfbalvereniging Phenix’ 72 start volgende week zaterdag met de Kangoeroe Klup. De Kangoeroe Klup is een sport- en spelaanbod dat Phenix aanbiedt aan kinderen in de leeftijd van 3 tot 7 jaar. Belangrijkste doel van de ‘Kangoeroe-training’ is het samen spelen, met of zonder bal, waarbij het plezier voorop staat. De Kangoeroe Klup is iedere zaterdagochtend van 09.45 uur tot 10.30 uur op het korfbalveld op ’t Doesgoor aan de Pluvierstraat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ingrid Voskes, ingrid.kappert@nullgmail.com.

superheldendagdoesgoor

Gerelateerde berichten

  • Prins Constantijn zegeviert bij schoolkorfbaltoernooi30 maart 2015 Prins Constantijn zegeviert bij schoolkorfbaltoernooi Korfbalvereniging Phenix ’72 heeft afgelopen zaterdag een goed bezet korfbaltoernooi georganiseerd. Maar liefst twaalf teams van kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 van de Goorse […]
  • Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen20 september 2017 Open Dag Wijkvoorziening Doesgoor met opening Jeu de Boulesbanen BSO Villa Sportief organiseert zaterdag samen met Wijkvoorziening ’t Doesgoor haar open dag van 10.30 tot 12.30 uur. Naast een informatiemarkt zijn er allerhande kinderactiviteiten. […]
  • Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor8 april 2016 Schoolkorfbal morgen op ’t Doesgoor Op sportpark 't Doesgoor is morgenmiddag het schoolkorfbaltoernooi dat wordt georganiseerd door Phenix '72. Vanaf 14.00 wordt er gestreden door de verschillende Goorse schoolteams. De […]
  • Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag3 oktober 2017 Sportinstuif Doesgoor naar de donderdag De wekelijkse sportinstuif voor kinderen op 't Doesgoor wordt verzet naar de donderdag. Elke donderdag van 14:45 uur tot en met 16:00 uur organiseren 3 CIOS studenten leuke activiteiten […]
  • Tai Chi op ’t Doesgoor11 september 2020 Tai Chi op ’t Doesgoor Met ingang van 2 oktober wordt op vrijdagochtend een cursus Tai Chi gegeven bij Wijkvoorziening Doesgoor. De cursus bestaat uit 24 lessen van oktober tot en met maart. De lessen zijn van […]