Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd

Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat om een middelgrote hond met een bruine vacht. Bent u de eigenaar of weet u van wie deze hond is, neem dan contact op met de Dierenambulance Hof van Twente.

dierenambu

Gerelateerde berichten

  • Oorsteker gevonden op het station22 mei 2015 Oorsteker gevonden op het station Op het station is een zilverkleurige oorsteker met drie steentjes gevonden. Bent u uw oorsteker kwijt, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen via de mail.
  • Oma-fiets gevonden Hogenkamp5 februari 2013 Oma-fiets gevonden Hogenkamp Bij het speeltuintje aan de Hogenkamp staat al ruim een week een fiets geparkeerd. Het is een zwarte oma-fiets met een bruin zadel. Bent u de eigenaar, neem dan contact op via […]
  • Konijntje aan komen lopen Putterstraat23 september 2013 Konijntje aan komen lopen Putterstraat In de Putterstraat is een heel klein bruin konijntje aan komen lopen. Bent u het konijntje kwijt, of weet u van wie deze is, dan ontvangt de redactie uw reactie graag via de mail.  
  • Sleutelbos gevonden in Berkenstraat18 april 2013 Sleutelbos gevonden in Berkenstraat Maranda heeft vandaag in de Berkenstraat ter hoogte van huisnummer 31 een sleutelbos gevonden. Bent u uw sleutels kwijt, neem dan contact op met Maranda op telefoonnummer 0547-850220 of via mail.
  • Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht7 mei 2018 Auto geramd in Anjerstraat, dader gezocht Een in de Anjerstraat geparkeerde auto is vanmiddag vol in de zijkant geraakt. Van de dader, die geen melding heeft gedaan, ontbreekt ieder spoor De auto heeft aanzienlijke schade aan de […]