Oproep dierenambulance; weggelopen hond gesignaleerd

Dierenambulance Hof van Twente vraagt met spoed uw hulp om de eigenaar van een loslopende hond op te kunnen sporen. De angstig ogende hond stak de weg tussen Goor en Markelo over. Het gaat om een middelgrote hond met een bruine vacht. Bent u de eigenaar of weet u van wie deze hond is, neem dan contact op met de Dierenambulance Hof van Twente.

dierenambu

Gerelateerde berichten

  • Twenthe op jacht naar eerste zege in 201415 februari 2014 Twenthe op jacht naar eerste zege in 2014 Dit weekend komen alle Goorse clubs in actie in de vierde klasse B. Twenthe gaat op jacht naar de eerste competitiezege van 2014. De ploeg van trainer Harold Oude Veldhuis verloor de […]
  • Overlast door wegopbrekingen17 augustus 2010 Overlast door wegopbrekingen In diverse straten net buiten het Goorse centrum moet men de komende┬áperiode rekening houden met overlast door diverse werkzaamheden aan het riool en het wegdek die vandaag zijn begonnen. […]
  • De strijd om de nacompetitie…25 april 2015 De strijd om de nacompetitie… Uiterst belangrijke wedstrijden in de vierde klasse A voor de Goorse voetbalclubs dit weekeinde. GFC gaat op bezoek bij de kersverse kampioen Hengelo en moet zich herpakken na de 1-2 […]
  • Filmhuis Alleman toont film Chocolat15 januari 2014 Filmhuis Alleman toont film Chocolat In Filmhuis Alleman staat vanavond de film Chocolat centraal. De film speelt zich af in Frankrijk in het jaar 1959. Aldaar begint de hoofdrolspeelster een chocolaterie. Zij zorgt voor […]
  • Goorse Hendrik: Alleen maar volle zalen9 april 2011 Goorse Hendrik: Alleen maar volle zalen Het succes van Helligen Hendrik kent voorlopig nog geen grenzen. De Goorse productie rondom hoofdrolspeler Bert Eeftink toert in dit theaterseizoen lang de Overijsselse theaters en trekt […]