Trein rijdt tegen omgevallen boom

Een trein is vanavond tussen Goor en Lochem tegen een omgevallen boom gereden en daardoor flink beschadigd. Daardoor was er geen treinverkeer mogelijk tot een uur of tien. Er zaten mensen in de trein maar er zijn geen gewonden gevallen, meldt Omroep Gelderland. Spoorbeheerder Pro Rail heeft de boom verwijderd en is enkele uren bezig geweest met het herstellen van de schade aan de trein.

Spoorwachtpostdijk4

 

Gerelateerde berichten

  • Trein botst op omgewaaide boom3 januari 2018 Trein botst op omgewaaide boom Een trein is vanochtend zwaar beschadigd geraakt na deze langs de Grensweg bij Goor hard op een omgewaaide boom botste. Het ongeluk gebeurde rond 05:40 uur. Op dat moment zaten er geen […]
  • Informatieavond over gevaarlijke stoffen over het spoor19 september 2017 Informatieavond over gevaarlijke stoffen over het spoor Het is al jaren een heikel punt, zeker voor omwonenden van het spoor van en naar Goor waar naast personenvervoer ook gevaarlijke stoffen worden vervoerd. De angst dat er, hoe klein de kans […]
  • Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter15 maart 2019 Grote tak blokkeerde weg Goor-Enter Het onstuimige weer heeft vanmiddag tot overlast geleid op de weg tussen Goor en Enter. Daar knapte een grote tak van een boom die de weg blokkeerde. De brandweer moest eraan te pas komen […]
  • Boom in brand, getuigen gezocht6 oktober 2016 Boom in brand, getuigen gezocht Een brandende boom aan de Mossendamweg, net buiten Goor, is vanochtend door de brandweer geblust. De boom brandde van binnen en er wordt uitgegaan van brandstichting. De politie wil weten […]
  • Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg9 februari 2020 Omgewaaide boom blokkeerde Diepenheimseweg Een grote omgewaaide boom zorgde vanmiddag voor een blokkade op de Diepenheimseweg tussen Goor en Diepenheim. Het brandweerkorps van Diepenheim wist de boom snel te verwijderen, waarna de […]