Troef/Vrouw zoekt bridgende dames

Troef/Vrouw, de Goorse damesbridgeclub is op zoek naar meer leden. De club speelt om de week op donderdag in zaal De Bebsel en roept ook vrouwen op die er nog niet aan denken toe te zijn te bridgen in clubverband. Het bestuur van Troef/Vrouw hoopt daarnaast op een stukje verjonging binnen de vereniging. Het nieuwe seizoen begint op 10 september. Voor opgave en/of informatie is te bellen met Truus Overbeek: 0547-261336 of Els Overbeek: 0547-272373.

bridge

Gerelateerde berichten

  • Naakte Gorenaar met muts springt naar vrouwen28 mei 2018 Naakte Gorenaar met muts springt naar vrouwen Een even koddig, bespottelijk als onsmakelijk incident in Hengelo. Daar is een 45-jarige man uit Goor gisterochtend aangehouden omdat hij naakt uit de bosjes sprong  toen er vrouwen […]
  • Vrouwen worden verwend bij Kledingbank29 februari 2016 Vrouwen worden verwend bij Kledingbank Kledingbank "van Katoen" in Goor houdt komende vrijdag, 4 Maart, een 'Vrouwen-verwendag'. De dag is bedoeld voor vrouwen die die al ingeschreven staan bij de Kledingbank en vrouwen die in […]
  • Zomerbridgen in hockeykantine16 mei 2016 Zomerbridgen in hockeykantine De Goorse Bridgeclub Niet Kwetsbaar begint komende dinsdag weer met de eerste van een achttal zomerbridgedrives op de dinsdagavonden. Die worden gehouden in de kantine van de Goorse Mixed […]
  • Kruisjassen en jokeren in Villa 7030 oktober 2014 Kruisjassen en jokeren in Villa 70 In Goor wordt sinds enige tijd ook gekaart op ‘t Gijmink. In Villa 70 komen elke maandagavond belangstellenden bijeen om een potje te kruisjassen of jokeren. De kosten bedragen (inclusief […]
  • Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu10 september 2016 Start nieuwe seizoen Vrouwen van Nu Ook de Vrouwen van Nu zijn uit hun zomerslaap herrezen. Op donderdag 15 september verzorgt Aaltsje Ypeij een muziekquiz met vragen voor jong en oud. Aaltsje is een vrouwelijke DJ en laat […]