Eline Ensing biedt ‘veilig’ kunstwerk aan…

In Goor werd vanochtend het regionale startschot gegeven voor de campagne “De scholen zijn weer begonnen”van Veilig Verkeer Nederland. Wethouder Harry Scholten van de gemeente Hof van Twente nam op het plein van de Prins Constantijnschool een kunstwerk in ontvangst dat is gemaakt door Eline Ensing, leerlinge uit groep 8. Ook vertegenwoordigers van VVN en de politie waren aanwezig om het belang te benadrukken van veiligheid in het verkeer, zeker nu de jeugd weer onderweg is van school naar huis en vice versa. Er werden folders uitgedeeld en er was een handtekeningenactie.

Scholenweerbegonnenscholten2.jpgEline Ensing en wethouder Scholten met het kunstwerk over verkeersveiligheid

Gerelateerde berichten

  • Herdenking bombardement op Goor verplaatst15 maart 2020 Herdenking bombardement op Goor verplaatst De herdenking van het bombardement op Goor zal vanwege het Corona-wirus niet plaats vinden op dinsdag 24 maart, de dag dat het exact 75 jaar geleden is dat Goor werd getroffen. Het Comité […]
  • Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven3 maart 2016 Goorse gezinnen gezocht die afvalvrij willen leven Zo weinig mogelijk restafval produceren in 100 dagen tijd. Dat is de uitdaging waar Twente Milieu ook Goorse gezinnen voor warm wil maken. De uitdaging waarvoor zich in Twente nu iets meer […]
  • Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe26 maart 2020 Afvaldump bij milieupleinen neemt weer toe Of het met de Corona-crisis te maken heeft en de bijbehorende 'opruimwoede' bij de thuisblijvers, is niet bekend maar het is wel een gegeven dat het dumpen van afval in de afgelopen week […]
  • Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni22 mei 2020 Hofstreek pakt flink uit in laatste weekeinde van juni Het School- en Volksfeest gaat niet door maar moet toch gevierd worden. Dat is onder meer de mening van de lokale omroep Hofstreek. Die gaat flink uitpakken tijdens het laatste weekeinde […]
  • Drukbezochte receptie gemeente7 januari 2014 Drukbezochte receptie gemeente Het was opvallend veel drukker dit jaar tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Hof van Twente dan vorig jaar. Zowel in de raadszaal als in de foyer stond het vol tijdens het […]