Marco van den Berg ziet Abraham

Marco van den Berg is vandaag ook lid geworden van ‘De Mosterdclub’. De zeer gedreven sporter zag zijn boot en huis voorzien van spandoeken met pakkende leuzen. De familie en vrienden proosten al vast op deze mijlpaal, het feest wordt aanstaande zaterdag gevierd. Ook via deze weg de hartelijke felicitaties en een fijne dag toegewenst.

 Marco vd Berg 50

 

Gerelateerde berichten

  • Jordy van den Berg ziet halve Abraham10 juli 2013 Jordy van den Berg ziet halve Abraham Afgelopen weekend is Jordy van den Berg 25 jaar geworden. Het feestje is zaterdagavond gevierd bij De Smidse met familie en vrienden, aansluitend is Jordy op vakantie gegaan. Zijn […]
  • Jan ten Berge ziet Abraham12 juli 2011 Jan ten Berge ziet Abraham De club van 50 heeft er weer een nieuw lid bij. Jan ten Berge behoort nu ook tot de club. Langs deze weg willen familie, vrienden en kennissen Chef Jan feliciteren met z'n vijftigste […]
  • Marco Spoelder 50 jaren jong…1 augustus 2018 Marco Spoelder 50 jaren jong… Groot feest op het Heeckeren waar vannacht om twaalf uur het 'Lang zal hij leven' klonk voor Marco Spoelder. Hij viert vandaag zijn 50e verjaardag en dat gaat zeker niet onopgemerkt […]
  • Jubilarissen Gemengde Zangvereniging Tavenu26 februari 2015 Jubilarissen Gemengde Zangvereniging Tavenu Tijdens de jaarvergadering van Tavenu afgelopen dinsdag zijn twee leden gehuldigd, Wim Pepers voor zijn 30-jarig lidmaatschap en Nel Alblas voor 12,5 jaar lid. Voor de huldiging was de […]
  • Marco Brink ziet Abraham24 augustus 2012 Marco Brink ziet Abraham Marco Brink, alias Brulboei, is vandaag 50 jaar geworden. Voorafgaand aan alle feestelijkheden heeft de familie alvast de nodige versiersels geplaatst. Via deze weg willen ze Marco […]