Goorse sergeant oefent in ‘eigen’ stadion

De Goorse sergeant Tom Linthout kon gisteren op ‘eigen’ terrein zijn instructies geven aan militairen. Hij kreeg het voor elkaar om in de Grolsch Veste een oefening te organiseren. Hij begon zijn uitleg aan zijn onderdanen met: “Welkom in het mooiste stadion van Nederland en wie mijn tegenspreekt is de Sjaak”. Linthout is fervent supporter van FC Twente en verzon een oefening waarbij de soldaten onder andere abseilend van het dak naar beneden moesten. RTV Oost was erbij en maakte een reportage die HIER te zien is.

Tomlinthout1

Gerelateerde berichten

  • Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur8 september 2021 Rondje Goor voor scheidende FC Twente-directeur De Supportersvereniging SV Goor van FC Twente heeft maandagavond met de overhandiging van een fles 'Rondje Goor' afscheid genomen van algemeen directeur Paul van der Kraan. Dat gebeurde […]
  • Veteranen Comité verder als onafhankelijk stichting9 januari 2020 Veteranen Comité verder als onafhankelijk stichting Het Veteranen comité Hof van Twente” gaat verder als onafhankelijke Stichting. Na een aantal jaren de gemeente te hebben ondersteund bij het organiseren van de gemeentelijk veteranendag […]
  • Historische Schoolfeestfoto groot in de Grolsch Veste14 oktober 2018 Historische Schoolfeestfoto groot in de Grolsch Veste Op een deel van de wand in de Hatrans Lounge in studio De Grolsch Veste in Enschede is een fraaie historische foto van het School- en Volksfeest groots afgebeeld. Daarnaast het […]
  • FC Twente ook in Goor onverminderd populair17 augustus 2018 FC Twente ook in Goor onverminderd populair FC Twente verkeert sportief en financieel in zwaar weer, maar daar is bij SV Goor niets van te merken. De supportersvereniging van FC Twente uit Goor mocht zelfs nieuwe leden begroeten. […]
  • Tokkelen, tanks en Schotse muziek…8 april 2017 Tokkelen, tanks en Schotse muziek… Als een jong ventje via een lang touw vanaf het dakterras van het gemeentehuis via een lang touw naar beneden glijdt, marcheren de Doedelzakspelers en drummers van de Highland Regiment […]