Beachsoccer eindigt in mineur

Een schitterend voetbalweekeinde op het Schoolfeestplein eindigde vanmiddag toch in mineur. Het Beachsoccer-toernooi werd vroegtijdig gestaakt na ongeregeldheden tijdens het afsluitende bedrijventoernooi. Een wedstrijd op een van de twee zandvelden ontspoorde na een grove overtreding. Daarop werd geslagen door de getroffen tegenstander, aldus getuigen. Daarna ontstond een vechtpartij waarbij ook omstanders zich in het strijdgewoel mengden. Het toernooi is direct stilgelegd en niet meer hervat.

Beachvoetbal1

 

Gerelateerde berichten

  • Organisatie Beachsoccer is strijdbaar25 augustus 2015 Organisatie Beachsoccer is strijdbaar De vechtpartij die een einde maakte aan het Beachsoccertoernooi afgelopen zondag, dreunt nog na bij de organisatie. "Ik ben er nog goed ziek van" zegt Robin Veenstra. De spin het web van […]
  • Yalp en Johny’s winnen Beachsoccertoernooi22 augustus 2015 Yalp en Johny’s winnen Beachsoccertoernooi Het zonovergoten Beachsoccertoernooi is vanmiddag in de prestatiepoule een prooi geworden voor een team van stamgasten van het nieuwe café Johny's. Bij de recreanten gingen de voetballers […]
  • Koningsrit van Goorse Oranjevereniging9 april 2021 Koningsrit van Goorse Oranjevereniging Wat er allemaal wel of niet mogelijk is in het Goorse tijdens Koningsdag 2021 is nog ongewis maar één ding is in ieder geval wel te doen en dat is de Koningsrit van de Oranjevereniging op […]
  • Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door17 maart 2021 Kleurrijk in de Hof gaat weer niet door Net als vorig jaar, gaat ook dit jaar het jaarlijks multi-culturele evenement 'Kleurrijk in de Hof' niet door. De nog geldende coronamaatregelen liggen daaraan ten grondslag. Vorig jaar […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]