Gewonde na vechtpartij op schoolplein Albatros (Update)

Ouders van kinderen die op de Goorse basisschool De Albatros zitten zijn vanmiddag met elkaar op de vuist gegaan. Getuigen en ook leerlingen zagen direct na schooltijd, rond kwart over drie, vier mannen onder wie twee vaders van leerlingen, met elkaar een verhitte discussie voeren. Omstanders en leerkrachten susten de ruzie maar konden niet voorkomen dat één man zich losrukte en een andere man te lijf ging op de stoep naast de school aan de Scherpenzeelseweg. Die raakte daarbij dusdanig gewond dat hij per ambulance naar het ziekenhuis moest.

Albatros2

De aard van de verwondingen is niet bekend. Ook over de aanleiding bestaat nog geen duidelijkheid. De schoolleiding wil daarover niets kwijt en zegt alleen dat de politie de zaak in onderzoek heeft.

UPDATE: Alle ouders zijn inmiddels in een e-mail geïnformeerd over het incident. Daarin staat dat de betreffende vaders een schoolpleinverbod hebben en dat er, zolang het politie-onderzoek loopt, aangepaste schooltijden zijn voor de betreffende gezinnen. Met de kinderen zal morgen in de klassen worden gepraat over wat gebeurd is.