Goor Collectief tegen 60 kilometerwegen

Ondernemersvereniging Goor Collectief heeft bij Provinciale Staten bezwaar gemaakt tegen de herinrichting van de wegen om Goor. De provincie Overijssel wil daar 60-kilometerwegen van maken. Volgens Goor Collectief wordt met het terugbrengen van de maximumsnelheid en het aanleggen van  drempels en rotondes het Goorse centrum en de bedrijventerreinen minder goed bereikbaar.

n753-markeloseweg-goor

N753 tussen Goor en Markelo

De provincie wil de N753, N754 en N824 afwaarderen van gebiedsontsluitingswegen naar erftoegangswegen. Goor Collectief denkt dat de maatregelen niet leiden tot meer verkeersveiligheid en heeft inmiddels een brief met daarin de bezwaren gestuurd naar gedeputeerde Cnossen. In een nieuwe poll op deze site kunt u zich uitspreken over deze kwestie. Wel of geen 60-kilometerwegen om Goor ? U mag het zeggen. 

Gerelateerde berichten

  • Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof21 maart 2018 Win kaarten voor dubbelcabaret in De Reggehof Komende vrijdag is er een dubbele cabaretvoorstelling in De Reggehof waarbij twee winnaars van het Camerettenfestival ten tonele verschijnen. Goorsnieuws.nl gaat voor deze avond drie keer […]
  • Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit15 oktober 2018 Hector gaat samenwerken met Fysiotherapiepraktijk Smit SV Hector is een samenwerkingsverband aangegaan met de Goorse Fysiotherapiepraktijk Smit. Afgestudeerd fysiotherapeut Finn Hobelman, 24 jaar en gezegend met een rijk voetbalverleden, zal […]
  • Eigen-Wijs met #GHL in Hofkerk14 april 2015 Eigen-Wijs met #GHL in Hofkerk Het jongerenkoor Eigen-Wijs van de Petrus en Paulusparochie voert komende zondag (19 april) een bijzondere voorstelling op in de Hofkerk onder de eigentijdse titel #GHL. Het verhaal is […]
  • Veldhuis: Twenthe moet naar eerste klasse 10 juli 2009 Veldhuis: Twenthe moet naar eerste klasse De nieuwe trainer van vv Twenthe, Henk Veldhuis, heeft forse ambities uitgesproken. Voor de nieuwe oefenmeester van de Tricolores telt maar één ding: promotie. Daarvoor volstaat een plek […]
  • Klompenmuseum in programma Dieuwertje Blok29 januari 2015 Klompenmuseum in programma Dieuwertje Blok Het Goorse klompenmuseum is vanavond één van de onderwerpen in het NTR-programma Landinwaarts dat wordt gepresenteerd door de bekende presentatrice Dieuwertje Blok. Zij gaat wekelijks […]