Start Classic meet Gospel-project bij De Ark

Het eerder aangekondigde project van Gospelkoor Mozaïek en het Twents Jeugd Symfonie Orkest gaat volgende week van start. Onder de titel ‘Classis meets Gospel’ trekken de gerenommeerde dirigenten Carl Wittrock uit Goor (foto) en André Bijleveld samen op. Het concert in de Reggehof op vrijdag 22 april moet de apothose betekenen van een ‘reis’ die volgende week begint. In De Ark zal dan de eerste workshop worden gegeven. De repetities starten dan vanaf 7 september. Meer info via projecttjso@nullgospelkoormozaiek.nl

Apollocarlwittrock

Gerelateerde berichten

  • Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest30 juni 2015 Mozaïek in uniek project met Twents jeugdorkest Het Goorse gospelkoor Mozaïek gaat een project starten met het Twents Jeugd Symfonie Orkest dat onder leiding staat van Carl Wittrock. Het doel is om te komen tot een bijzonder concert op […]
  • Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken14 april 2015 Apollo-project moet Goorse muzikantjes ‘wakker’ maken Een goed gevulde Reggehof met 75 kinderen uit groep 5 van vier Goorse basisscholen én hun ouders en leerkrachten. Het orkest van Apollo bracht daar met de kinderen de voorstelling 'Wieger […]
  • Geen cultuurprijs voor Joris van den Berg24 september 2015 Geen cultuurprijs voor Joris van den Berg Gorenaar Joris van den Berg heeft met zijn band Texas Radio, naast de Cultuurprijs Overijssel gegrepen in de categorie 'Talent'. Jeugdsymfonie-orkest De Vuurvogel ging dit jaar met de eer […]
  • Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk27 september 2015 Groot Goors gehalte bij slotviering 200 jaar Koninkrijk Het was voor Ank Bijleveld de afsluiting van een intensieve periode als voorzitter van het comité dat verantwoordelijk was voor de viering van 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Gisteren […]
  • Goor klaar voor Reggehof-festival24 april 2015 Goor klaar voor Reggehof-festival Het belooft een bijzonder avond te worden, morgenavond in De Reggehof. Het Goorse theater is dan pleisterplaats voor het grootste deel van de creatieve en muzikale bewegingen in het […]